Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen nővel?
Akárhogy csinálok akármit,nem jó neki.Mindenbe beleköt,irányítani akar,azt szeretné,hogy úgy csináljak mindent,ahogy neki tetszik.
Nagyon hamar mérges lesz,elvesz egy hegyes ceruzát/irószert és döfködi az alkaromba,felpofoz.
Na most,lefogom a kezét,ráordítok,a végén már rendesen le kell szorítani,mert nem áll le.Aztán hisztizik,hogy neki fáj az alkarja és elkapja a sírógörcs.Van esély,hogy ezt kinövi? 24 éves tanult nő
Egész nap nem jó neki semmi,beszélni nemtudok vele,csak fenyeget,hogy megmondja az anyjának,hogy én milyen agressziv vagyok.
Egyetemisták vagyunk (csoporttársak),állandóan vizsgáink vannak,nem tudok ennyi mindenre figyelni már.Az a helyzet,hogy már az egyetemen is hozzám üt,olyan dolgokat használ fel ellenem pl.,amiket a családomról tud (akármit! hozzám vág,amit elmondtam neki)
Valakinek volt már ilyen problémája? Másképp minden tökéletes,az ilyen napjait leszámítva.Másfel éves kapcsolatról van szó,aminek lenne jövője,ha nem lenne néha ennyire bolond.Átlépett egy határt mégis engem akar kihozni hibásnak..
Nem itélkezést kérek,tapasztalatokat szeretnék hallani.
A baratnod nem normális. Ez nem fog változni.
Mit szerettek egymásban? Folyton veszekszik veled és utlegel. Ezt szereted? Olyan nincs, hogy amúgy minden tökéletes csak néha megver…
Aki hülye szenvedjen csak.
Minek vagy vele?
#21-elkellett küldeni egy mailt,mondtam,hogy engem nem érdekel,nem küldöm el,aztán meggyőzött,hogy küldjük el,elküldtem
Nem tetszett neki,hogy magamnak 2 sort írtam,neki meg egyet
Aztán a végén meg kezdte,hogy nem kellett volna elküldeni én meg megmondtam,hogy hagyj tanulni meg a f*szom kivan a bolondítgatással erre meg nekem jött a ceruzával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!