Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 3 évig tipikus szingli nővel mit lehet kezdeni? Akar
engem meg nem is?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám,hogy Februárárban megismerkedtem a barátnőmmel,majd pár hónap ismerkedés után október elején összeköltöztünk,elég jól kijöttünk egymással,de az utóbbi időben,azt vettem észre,hogy ingerlékeny,idegesitem bármit is csinálok.Mindent megteszek kettőnk ért,igazán nincs rossz élete mellettem,ezt ő is tudja mert mondta.De mostanában mondogatja,hogy hiányzik a régi kis megszokott élete, mondanom sem kell,hogy nagyon rosszul esik a dolog,mert nincs rossz életünk és unalmasnak sem mondható.Szóval nem értem..Már párszor beszélgettünk erről,de mindig oda lyukadunk ki,hogy ő nem hogy tőlem,de mástól sem akar semmit.34 évesen elég fura felfogás úgy gondolom.Már arra is gondoltam,hogy más valaki lehet talán a háttérben és valójában engem akar csak lekoptatni.Azt állítja,nincs senki más és nem is akar.Ti ezt elhinnétek,hogy egy 34 éves nő ennyire ragaszkodik az egyedülléthez?Ugyan akkor azt is érzem,hogy elveszíteni sem akar,de néha azt érezteti velem,hogy "zavarom". Kissé tanácsatalan vagyok..Ti mit tennétek?
2019. nov. 30. 08:37
1/10 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek és mire gondolnátok?Arra hogy leakar koptatni és lehet valaki más a háttérben vagy egyszerűen tényleg csak egyedül akar lenni?Egy 34 éves nőtől ez mennyire reális?
2019. nov. 30. 08:40
2/10 anonim válasza:
Ha nincs más a háttérben akkor csak "annyi" hogy borzasztóan nehezen szokik a helyzethez hozza, en sem szeretek allandoan 1 ember korul lenni.De picit azért durva hogy nem akar senkit
2019. nov. 30. 08:41
3/10 A kérdező kommentje:
ma 08:41
Nekem is ez a fura,ezt nem akarom elhinni egy 34 éves nőtől.Sokan ennyi idősen örülnének,ha találnának valakit,de nem hogy nők,hanem férfiak is.Szóval nem tudom mennyire hihető,hogy tényleg egyedül akar lenni, szerintem inkább mással..már ez is megfordult a fejemben..
2019. nov. 30. 08:47
4/10 anonim válasza:
Én is nagyon sokat voltam egyedul es lehet nálatok nem ez van de őszinte leszek. Mikor valaki olyan mellett voltam akit nem akartam nem szerettem igazán vagy zavart ott éreztem azt hogy nem vagyok monogám vagy hogy hiányzik a régi életem.
Magam részéről ha a megfelelő embert találom meg egyáltalán nem hiányzik a szingli létforma. Olyankor nem akarok több teret nem érzem hogy idegesitene a masik🤷🏻♀️
Szerintem is fura rád nézve pedig kimondottan bántó. Mikor ezt érzi az egyik fèl ennyi idő után az màr règ rossz.
2019. nov. 30. 09:03
5/10 anonim válasza:
Felejtős a dolog.
Csak a saját idődet rabolod.
Az a baj ezekkel, hogy z ilyenek is nőnek néznek ki, de a jó testben van egy valami két lábon járó borzalom.
Antiszociális, embergyűlölő, csalódott, stb.
Megpróbálta veled, hátha már meggyógyult, de ezek szerint nem.
Az ilyenek sosem fognak, és nem kevesen vannak, kedvenc szavajárásuk a "kapcsolatfüggő" mivel nekik lövésünk sincs ilyesmiről.
2019. nov. 30. 09:04
6/10 anonim válasza:
Mennyi időt töltötök együtt? Nem kotlasz sokat a nyakán, nem nyaggatod? Mindenkinek szüksége van egyedüllétre, énidőre még egy jólműködő kapcsolatban is.
2019. nov. 30. 10:27
7/10 anonim válasza:
Ötös gyűlöletbeszèdèt hallottuk👏🏼👏🏼👏🏼
2019. nov. 30. 10:37
8/10 Bence_ válasza:
Független attól, hogy mi volt előtte.
Csak azért mondja mert egyszerűbb másra fogbi (szingli élet) mint azt mondani, vége!
Koltozzetek szét, utána még lehet bármi, z id, hogx találtok olyat akivel jó.
2019. nov. 30. 10:45
9/10 anonim válasza:
Őket hívják úgy, hogy idorablok. Nekem egy férfi van az életemben, mi az osszekoltozesig sem fogunk eljutni soha, mert hol akarja, hol nem.
2019. nov. 30. 12:05
10/10 anonim válasza:
Nem értem, mi ezen a fura. Szinglinek lenni jobb, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem lángol a szerelem. Itt pedig nem lángol. Attól még szeret, értékeli a személyiségedet stb. de élőben már sok vagy neki. Én is most érzem, pár év szingliség után, hogy már senkivel nem akarnék együtt lakni. Mondjuk én már elmúltam negyven, voltam házas, alkalmazkodtam eleget, nincs kedvem elölről kezdeni. Hacsak nem esnék nagy szerelembe, semmi értelme nem lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!