Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 19 évesen még nem volt barátom és nem is csókolóztam?
Nem az ráérsz, amikor úgy érzed h készen vagy és akarod.
Nem kell a közösségi normáknak megfelelni, h 12éveskortol szex pia drogok meg minden, aki akarja csinálja.
Majd lesz, és olyan átlagos dolog lesz mint most a fogmosás, nyugi.
f/26
Nem gáz.
Az gáz, ha például igénytelen a külsőd vagy nem teszel érte hogy jó legyen. Ha nem így van akkor ne aggódj, lesz majd aki csókolózik veled!
Itt minden gáz. Ha lett volna 3 barátod, vagy csókolóztál volna 5 fiúval, akkor meg az lenne a bajuk, hogy mekkora ri*** vagy.
Az emberek mindenért kritizálnak, soha semmi nem jó nekik. Ne foglalkozz mások véleményével, csak cselekedj a saját belátásod szerint!
Nem gáz ,nekem is 20 évesen volt az első :)
Ha pasi lennék én örülnék egy ilyen lánynak ,semmi baj sincs ezzel,sőt .egyébként sincs a homlokodra írva és senkinek semmi köze hozzá . Régen én is stresszeltem miatta ,vajon mit fog szólni az első fiú , ciki lesz e szerinte stb ,de feleslegesen aggódtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!