Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 19 évesen még nem volt barátom és nem is csókolóztam?
Nem!
Nekem sem volt még párom, egyszer csókolóztam.
Nem gondolom gáznak.
19/l
Am gondolom még mindig nem smároltál mióta feltetted ezt a kérdést.
1 év alatt mit csináltál? És minek emelted ki megint ezt a kérdést? Megerősítést akarsz, arra, hogy rendben vagy, annak ellenére, hogy már 20 éves vagy, és még mindig nem volt csajod?
Nem gáz, ne foglalkozz másokkal. Várd meg az igazit, akivel jól elvagy és megbízol benne. Nekem 21 évesen lett az első kapcsolatom és nem maradtam le semmiről.
24F
Nem gáz. Engem is frusztrált fiatalabb koromban, de később rájöttem, hogy van amit nem lehet sürgetni, és hogy oka van az ilyen dolgoknak. Csináld a te tempódban a dolgokat.
Én 25 éves voltam amikor ezek a dolgok megtörténtek velem. Akkor én is gáznak tartottam, de visszagondolva az volt a gáz, hogy ezzel foglalkoztam, mert rajtam kívül senkit sem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!