Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cink ha a barátom mesélte az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cink ha a barátom mesélte az unoka tesómnak hogy meg akar csókolni Engem de én még Soha nem csókolóztam és félek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 18. 22:46
 1/7 A kérdező kommentje:
az unokatesóm el mondta nekem mert ő tudott rolla
2014. jún. 18. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Cink. Sőt: réz.
2014. jún. 18. 22:54
 3/7 A kérdező kommentje:
látom műanyagból vagy hogy csak ennyit érsz
2014. jún. 18. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? amúgy nem cink. mindenkinek van egy első.
2014. jún. 18. 23:03
 5/7 anonim válasza:
szerintem nem para, bár én nem mondtam volna el ilyen dolgot neki. nyilván nem állsz még készen rá, mindennek eljön a maga ideje :)
2014. jún. 18. 23:03
 6/7 anonim válasza:
lehet hogy jobban jártál volna ha nem mondja el de így hát kérj valami barátnődtől tanácsot ha csókolózott vaagy mindegy hogy hogy sikrül ha tényleg szeret nem lessz baja max majd nem fogtok olyan sokat egymás szájában lógni
2014. jún. 19. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 A szóhasználat és a helyesírás alapján úgy 14-15.
2020. nov. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!