Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Akárhogy csinálok akármit,nem jó neki.Mindenbe beleköt,irányítani akar,azt szeretné,hogy úgy csináljak mindent,ahogy neki tetszik.

Nagyon hamar mérges lesz,elvesz egy hegyes ceruzát/irószert és döfködi az alkaromba,felpofoz.

Na most,lefogom a kezét,ráordítok,a végén már rendesen le kell szorítani,mert nem áll le.Aztán hisztizik,hogy neki fáj az alkarja és elkapja a sírógörcs.Van esély,hogy ezt kinövi? 24 éves tanult nő

Egész nap nem jó neki semmi,beszélni nemtudok vele,csak fenyeget,hogy megmondja az anyjának,hogy én milyen agressziv vagyok.

Egyetemisták vagyunk (csoporttársak),állandóan vizsgáink vannak,nem tudok ennyi mindenre figyelni már.Az a helyzet,hogy már az egyetemen is hozzám üt,olyan dolgokat használ fel ellenem pl.,amiket a családomról tud (akármit! hozzám vág,amit elmondtam neki)

Valakinek volt már ilyen problémája? Másképp minden tökéletes,az ilyen napjait leszámítva.Másfel éves kapcsolatról van szó,aminek lenne jövője,ha nem lenne néha ennyire bolond.Átlépett egy határt mégis engem akar kihozni hibásnak..

Nem itélkezést kérek,tapasztalatokat szeretnék hallani.

2022. máj. 29. 23:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem növi ki, sőt.. Valószínűleg pszichés problémája van, és lehet, hogy csak rosszabb lesz, sürgősen kellene neki keresni pszichiátert.
2022. máj. 30. 00:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi csajom volt komolyan instabil pszichéjű, hogy amikor egyszer összevesztünk valamin, (éppen szex után volt, én kezdtem öltözni már) akkor anyaszült meztelenül nekem esett. Én a folyosóra menekültem, ő meg utánam jött és tovább ütlegelt. Akkor elkaptam mindkét alkarját és leszorítottam, visszalöktem a lakásba, rácsaptam az ajtót és lerohantam a lépcsőn.

Később még több alkalmommal próbált fizikailag is bántalmazni, de hamar vége lett a kapcsolatunknak. Az utolsú bosszúja az volt, hogy nem adta vissza a ruháimat, amik nála voltak (egy elég drága öltöny és még pár egyéb ruhadarab).

Elgondolkodtam a dolgon, és úgy döntöttem, hogy nem ér meg ennyit az öltöny, hogy ezzel f*szkodjak és idegesítsem magamat.

Szakítottam vele, és elmentem külföldre dolgozni. Fácsén, telefonon, emailen még zaklatott egy ideig, aztán letiltottam mindenhonnan.

2022. máj. 30. 01:06
 13/26 A kérdező kommentje:

#11 - azt mondta nekem kellene keresni:D

#12 - nálunk is szex után volt ez a mai dolog

Volt már neki vagy 5 kapcsolata előttem meg hát most is,ha rak egy képet valahová már is rengetegen írnak neki

Tanulni is együtt megyünk egy nagy klinkára Hollandiába,de hát se ő meg se én nem tudunk hollandul és még ott a megcsinált szerződés is,kezd olyan érzésem lenni,hogy ez miatt van még benne a dologban

Pedig szeretjük egymást,ismétlem,hogy az ilyen napok sz*rok amikor bolond

2022. máj. 30. 01:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, persze, szeretitel egymást, hát hogyne.

És mi lesz, ha ceruza helyett egyszer kés kerül a kezébe?

Vagy, ha hirtelen a nagy szerelem ellenére bántalmazás miatt feljelentést tesz ellened a rendőrségen? Tudod, mennyi esélye van egy férfinak ilyenkor? Nullához közelít.

2022. máj. 30. 01:20
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszene egy ilyen nő. Viszont neki min. pszichológus, vagy indulatkezelési tréning kellene.
2022. máj. 30. 05:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Klinikára? Úristen azt ne mondd, hogy ez a csaj orvosnak tanul!!!! Komolyan beteg, ezt kezeltetni kellene. De Te is az vagy, hogy tűröd. Majd a betegekkel is így bánik?

De megmondom őszintén, egy ilyen balhé a klinikán akár csak veled privátba, és repültök mindketten, tök mindegy, hogy melyikőtök kezdte. Ha ki akarjátok magatokat rúgatni, csak hajrá. A hollandok nem cicóznak...

2022. máj. 30. 06:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Volt már neki vagy 5 kapcsolata előttem"

ez olyan mint autóvásárlásnál,hogy eddig 5 tulaja volt a kocsinak pár éven belül.

Felmerül a kérdés a kocsinál is meg a 24 éves barátnődnél is, hogy miért váltogatták le az autót/bnődet ilyen rövid rövid időnként. Megsúgom,kocsinál ez nem jó jel,mert hamar meg akartak tőle szabadulni mert valami gyíkja van,de lehet a bnőd él is ez a helyzet.

2022. máj. 30. 06:19
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17es vagyok, csak hogy ne ítélkezzek.

Tedd fel a kérdést magadban. Hosszú távon tudnál vele együtt élni?

Gondolom a válasz a NEM.,ha van egy kis önbecsülésed persze. Ha szereted,gyógyísd meg,ami azt jeleni vidd el pszihológushoz. Ha el akar menni,beismeri hogy beteg és meg akar gyógyulni. Ha nem akar menni,akkor nem számít neki,hogy neked ez milyen sz*r élet,nem fog változni. Akkor meg nyisd ki neki az ajtót. 😏

2022. máj. 30. 06:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, olvasd el újra a kérdést és a leírást, főként ezt a részt:

"Másképp minden tökéletes,az ilyen napjait leszámítva.Másfel éves kapcsolatról van szó,aminek lenne jövője,ha nem lenne néha ennyire bolond.Átlépett egy határt mégis engem akar kihozni hibásnak.."

DE, képzeld el, hogy nem rólad van szó, hanem egy kedves barátod kért tanácsot, akinek a legjobbat akarod.

Kérdéseim:

- Elhinnéd-e, hogy másképp amúgy minden tökéletes és Hawaii dizsi, vagy csóválnád a fejed, hogy dehogy tökéletes ez, most mesélted el, hogy bántalmaz?

- "Lenne jövője" - gondolod, nekem nem lenne Porschém, ha lenne rá pénzem? De nincs. Sajnos nincs.

- Hosszútávon milyen hatással van a pszichédre, hogy ha ő tesz ellened valami rosszat, akkor sem kért bocsánatot, sőt, még téged hibáztat?

2022. máj. 30. 06:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Írószer boltokat messzire kerülném a helyedben.
2022. máj. 30. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!