Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy csak engem nézzen, ne unjon meg?

Figyelt kérdés

Most 3 évesek vagyunk én 19 ő 25. Kérlek ne azt mondjátok hogy menjek orvoshoz meg hülye vagyok és mi a baj velem stb! Eleinte sokáig nagy problémákat okozott hogy másokat nézegetett de ezt sok átbeszélés után orvosoltuk talán ( nem phubon nézett, hanem közösségi oldalakon lányokról kepeket) Tehát nem tudnám azt mondani hogy a szituációra izgul fel vagy hasonló, ezért zavart annyira. Sokat beszéltünk arról neki mik tetszenek és próbálok mindig beújitani valamit( szerepjáték, ruha, póz, külsőleg valami változás,stb),valamint a kapcsolatban is megfelelni a lehető legjobban.A másik hogy mivel nem élünk együtt így nem mindig van lehetőségünk hogy átadjuk magunkat egymásnak. De én képekkel és videókkal is megszoktam lepni. De ha bárkinek van valami ötlete mivel lehet beújitani egy kapcsolatban jöhet!

A kérdés az hogy ez meddig tartható fent..hogy megfog-e unni és újra mást kezd nézni, vagy keres?

A másik kérdés hogy esetleg már megtörtént?

Én nagyon szeretem őt, és hát eléggé kívánom is( akár minden nap lehetne valami), viszont van hogy kimarad mert vagy nem szeretné( ha fáradt, vagy fáj valamilye vagy hasonló megértem), vagy nem ketdeményez..ilyenkor elkezdem félni hogy lehet már nem kíván annyira és más kéne neki :(. Vagy csak túl gondolom és nem olyan nagy az étvágya mint az enyém?

2022. máj. 28. 23:33
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
#30 Mikor össze jöttünk nagy probléma volt ez, nagyon sok helyen másokat nézett..tegnap tudtam meg hogy 2020 febr. 8.-an szeychatelt és csak az egyik. Én közben irogattam neki hogy hiányzik bla bla.. közbe ezt csinálta..Nekem az már bőven megcsalás amit megtudtam. Szóval előbb utóbb az a probléma ha nézeget, meg is fogja tenni ezekszerint :)
2022. jún. 2. 08:17
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem 30as vagyok, de szerintem is megcsalás. Illetve persze, van akinek nem probléma hogy nézeget közben más nőket, de azért nem kellene normalizálni, amikor szemmel láthatóan nagyon sok nő szenved ettől. Nem kell belebeszélni másokba, hogy ez oké, és viseljék el, amikor nekik nem fér bele és sz*rul érzik magukat ettől
2022. jún. 2. 08:26
 33/39 anonim ***** válasza:
89%

31

A szexchat már teljesen más kategória valóban. Ezt írtam, ez szándék, meg tett, lépéseket tett.. Az is más, ha sok helyen nézeget másokat a jelenlétedben. Ez a gyerek pont olyan, mint a 2. típus, akit írtam, hogy ez bunkóság, és megtöri a bizalmat..

2022. jún. 2. 08:26
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szerintem kisebb erőfeszítésbe kerül nem kitekerni a nyakad más nők után, meg a nyálad verni rájuk, mint elnyomni valami fájdalmas érzést, ami ellen tiltakozik az egész tested és megalázva érzed magad tőle
2022. jún. 2. 08:27
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Remelem kidobod...
2022. jún. 2. 09:56
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat már nem működik.

A szexchat egyértelműen megcsalas basszus. Az a baj, hogy így, hogy nincs más párkapcsolati tapasztalatod, mi mondhatjuk neked az okosságokat, akkor is vele fogsz maradni mert úgy érzed, nála nincs/nem lehet senki jobb. (pedig DE!)

23N

2022. jún. 9. 14:16
 37/39 A kérdező kommentje:

#36 Sajnos vagy nem sajnos van tapasztalatom. Mind(1 kivétel) nem kapcsolatnak mondható részemről ugyanis csak ígérgetés és hülyét csinálva belőlem játszottak. Az az 1 kivétel meg fel se válalta mikor kiderült hogy közben egy másik csaja lett csak úgy eltűnt.. röviden. De egyik se mutatott nekem semmit, csak ígéretek hangzottak el.

Az biztos hogy úgy bízni már nem fogok benne de azóta teper értem és mielőtt nem tudtam akkor is ezt láttam rajta. Nagyon fiatalok vagyunk, pasik később érnek meg fejben, és csak bízom abban hogy többé nem tesz ilyet se semmi hasonlót. A kérdés csak az hogy szerintetek nem esik e vissza ..

2022. jún. 9. 18:37
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Vissza fog esni. Fiatal, még vágyik az ismeretlenre, az újra, ismerkedni biztosan akar majd még pláne, hogy ilyen fiatalon jottetek össze.

Később érnek valóban, de neki ez még nagyon messze van.

A párkapcsolati tapasztalatot arra értettem, hogy nem voltal neg egészséges kapcsolatban, különben nem turned ezt el.

Olyan nincs, hogy megcsal vagy megüt, de utána rendes volt, szóval vele maradok.

Nem, basszus, érettnek kell lenni és otthagyni az ilyen gyökeret a francba! SOSEM fog tisztelni. És ha nem tisztel, szeretni sem tud.

2022. jún. 9. 20:31
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne töltsd az időd egy ilyen ember mellett, nem tisztel Téged! A szeretet alapja a tisztelet, ha az nincs, nincs hűség sem. A hűség pedig nem tulajdonság, hanem döntés kérdése! Én eldöntöttem, hogy hűséges leszek a Férjemhez és az is vagyok...

Szerintem gondold át, hogy meddig engeded, hogy ezt tegye Veled!!! Meddig leszel mártír és buta?

2022. jún. 11. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!