Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy csak engem nézzen, ne unjon meg?

Figyelt kérdés

Most 3 évesek vagyunk én 19 ő 25. Kérlek ne azt mondjátok hogy menjek orvoshoz meg hülye vagyok és mi a baj velem stb! Eleinte sokáig nagy problémákat okozott hogy másokat nézegetett de ezt sok átbeszélés után orvosoltuk talán ( nem phubon nézett, hanem közösségi oldalakon lányokról kepeket) Tehát nem tudnám azt mondani hogy a szituációra izgul fel vagy hasonló, ezért zavart annyira. Sokat beszéltünk arról neki mik tetszenek és próbálok mindig beújitani valamit( szerepjáték, ruha, póz, külsőleg valami változás,stb),valamint a kapcsolatban is megfelelni a lehető legjobban.A másik hogy mivel nem élünk együtt így nem mindig van lehetőségünk hogy átadjuk magunkat egymásnak. De én képekkel és videókkal is megszoktam lepni. De ha bárkinek van valami ötlete mivel lehet beújitani egy kapcsolatban jöhet!

A kérdés az hogy ez meddig tartható fent..hogy megfog-e unni és újra mást kezd nézni, vagy keres?

A másik kérdés hogy esetleg már megtörtént?

Én nagyon szeretem őt, és hát eléggé kívánom is( akár minden nap lehetne valami), viszont van hogy kimarad mert vagy nem szeretné( ha fáradt, vagy fáj valamilye vagy hasonló megértem), vagy nem ketdeményez..ilyenkor elkezdem félni hogy lehet már nem kíván annyira és más kéne neki :(. Vagy csak túl gondolom és nem olyan nagy az étvágya mint az enyém?

2022. máj. 28. 23:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
65%
Add önmagadat. A párod beleszeretett valamikor egy önmagát értékesnek tartó nőbe. Na most is legyél az, aki akkor megtetszett neki. Ha üldözöd a félelemből fakadó megfelelési kényszereddel, játszmákkal, kontrollal, akkor fogja menekülőre fogni. Ha pedig nem kell neki az, aki te igaziból vagy, nem lehetsz önmagad mellette, akkor azt kell elfogadni. De ez nem téged minősít.
2022. máj. 30. 05:30
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

Ti lányok meg a sztárokra nyáladzotok.

Most mi van abban ha kiveri néha csajok képeire? Semmi.

Nem fog elmenni meghúzni őket.

2022. máj. 31. 13:09
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

Milyen hírességekre?

Kérnék ehhez egy statisztikát, ha már ilyen biztossággal állítasz marhaságot. Az nem reprezentatív, hogy ismertél már 2 ilyen embert

2022. máj. 31. 13:39
 24/39 A kérdező kommentje:
#22 a 23-asnak igaza van. Az hogy a te környezetedben ilyenek vannak attól még nem mindenkire igazak. De ha pl én álltalábosítanék hogy minden pasi egy szemét és csaló én lennék a rossz.. ja és nem, nem nézegetek másokat..
2022. máj. 31. 13:59
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már, imádjátok a színészeket, zenészeket, pl Jason Momoa, Harry Styles, Timothee Chalamet, stb.

Őket ajnározzátok folyamatosan.

2022. máj. 31. 14:03
 26/39 anonim ***** válasza:
85%
Már megint kikről beszélsz??? Vannak nők akik igen, de nem mindegyik. Nyáladzani meg végképp nem szoktam én pl senkire sem. De teljesen irreleváns és értelmetlen a hozzászólásod, miért érzel késztetés arra, hogy beleokoskodj valamibe, amiben nincs gondolatod
2022. máj. 31. 14:08
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg, hogy miket szoktak írni a nők ezekről a sztárokról, gyakorlatilag beléjük vannak őrülve.
2022. máj. 31. 14:10
 28/39 A kérdező kommentje:

#25 Nem az én kérdésemre válszolsz így kérlek ne írj mást mert haszontalan számomra.

De az hogy nem tudod elfogadni hogy valaki nem néz a másikon kívül ilyeneket az is mutatja hogy nem tudsz segíteni.

2022. máj. 31. 14:10
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Jajj de gyerek vagy még.
2022. máj. 31. 23:50
 30/39 anonim ***** válasza:
17%

Ezt a témát sokáig lehetne boncolgatni, és fokozatai is vannak.

pl az én párom is nézegetett ilyeneket, de sose dörgölte az orrom alá. Volt egy pátóim akinek volt bnője, és az meg akkora paraszt volt, hogy simán még a csaj előtt is dicsérgetett meg lesett másokat.. Szóval nagyon nem mindegy, hogy valaki csak a vizuális, szexuális ingereket látja de igyekszik nem megbántani, és eszébe sincs lépni, vagy valaki letojja az érzéseid, és ha lenne lehetőség és kevesebb gátlás, már menne is félre..

A másik része meg: szerintem annál előbb megnyugszol, minél előbb megérted idővel, hogy a "csak engem nézzen", és a "ne unjon meg?" kb hamarabb bekövetkezik, ha együtt járnak... Innen nézve emg, miért ne nézhetne másokat, hogy ne unjon meg, és feltüzeled?.. érted mire akarok kilyukadni?

Mostanában hallottam olyan témákban, ami a hosszú kapcsolatokban, ahol emgvan a szenvedély, ott kell egy ksi magánszféra: hadd nézegessenek másokat. Igazából barátnőmék kapcsolata is sztem yilesmi: 15 éve vannak együtt, ahogy egymásra néznek, érnek átszik a szenvedély is még, szexelnek is azóta is, kívánják egymást. De barátnőm nem az a túl féltékeny, görcsös típus, simán megnézi ő is a jó nőket, meg tudja hogy a pasik ilyenek.

Szóval ennyi ksi szabadság, hogy egy puszta ingert, ami tényleg csak fejben, és csak a változatosságot segíti valójában fenttartani, - mivel nincs szándék sem meg komolyság sem a tettek felé, az ég jót is tehet..

Nyilvánnem arról beszélek h nagyon vágyódik egy bizonyos személy felé és folyton arra gondol... Hanem hogy tényleg csak mint tárgyias, szexuális ösztön levezetsére, nem gondol a személyére, nemakar vele összebújni, lefeküdni ténylegesne hanem elég ha fejben kicsit edzi a fantáziáját úgymond.. Ez utóbbi nem jelent semmit, nem egy adott lányt nézeget folyton..

1. Ezt a fentit érdemes elfogadni, tudatosítani.

2. Ahogy írták, ne légy már iylen görcsösés alárendelő, megfelelési kénszeres.. Valóban lelombozó, és ellenkező hatsát rsz el. ne akarj így vagy úgy viselkedni, egy kicsit így, most egy kicsi akkor úgy jó?.. Nem. erőltetet xar az egész.

Egy nő úgy tud szexi lenni, ha elhiszed magadról, hogy az vagy, és nem a másik validációjűtól teszed függővé. Mivel anélkül is az vagy. Kell egy kis függetlneség, könynedség. Legyen saját életed, saját magánszférád is, ne csak a párod körül forogjon az életed, hogy TE hogyan elégíts ki az Ő igényeit.. Mert közben totál áttetted a fókuszt magaról. Hol van ebben a törétnetben a TE?

Amint rájössz, hogy legyél önmgagad, felszabadult, és fggetlenebb kicsit, máris vonzóbb leszel. mert ezzel egyúttal egypicit távolabb iskerülsz, de csak azért, hogy jobban vágyódjon rá. ha mindig ott vagy, ha mindig lesed és görsösen meg akarsz felelni, nem leszel olyan, aki után vágyódnak, akit kívánnak.. Mertkézenfekvő leszelés pont ezzel unalmas, aki biztosan ott van, de nem lát benned tüzet..

2022. jún. 1. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!