Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy csak engem nézzen, ne unjon meg?

Figyelt kérdés

Most 3 évesek vagyunk én 19 ő 25. Kérlek ne azt mondjátok hogy menjek orvoshoz meg hülye vagyok és mi a baj velem stb! Eleinte sokáig nagy problémákat okozott hogy másokat nézegetett de ezt sok átbeszélés után orvosoltuk talán ( nem phubon nézett, hanem közösségi oldalakon lányokról kepeket) Tehát nem tudnám azt mondani hogy a szituációra izgul fel vagy hasonló, ezért zavart annyira. Sokat beszéltünk arról neki mik tetszenek és próbálok mindig beújitani valamit( szerepjáték, ruha, póz, külsőleg valami változás,stb),valamint a kapcsolatban is megfelelni a lehető legjobban.A másik hogy mivel nem élünk együtt így nem mindig van lehetőségünk hogy átadjuk magunkat egymásnak. De én képekkel és videókkal is megszoktam lepni. De ha bárkinek van valami ötlete mivel lehet beújitani egy kapcsolatban jöhet!

A kérdés az hogy ez meddig tartható fent..hogy megfog-e unni és újra mást kezd nézni, vagy keres?

A másik kérdés hogy esetleg már megtörtént?

Én nagyon szeretem őt, és hát eléggé kívánom is( akár minden nap lehetne valami), viszont van hogy kimarad mert vagy nem szeretné( ha fáradt, vagy fáj valamilye vagy hasonló megértem), vagy nem ketdeményez..ilyenkor elkezdem félni hogy lehet már nem kíván annyira és más kéne neki :(. Vagy csak túl gondolom és nem olyan nagy az étvágya mint az enyém?

2022. máj. 28. 23:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nagyon görcsös vagy, és görcsösen próbálkozol fenntartani a másik érdeklődését. Pedig nem nagy neked kellene beletenni magad (fehérnemú, képek stb), hanem a párodnak is.

Másrészt nyilván nem összehasonlítható 2 párkapcsolat, de szerintem 3 év még nem elég hosszú idő arra, hogy unjátok egymást. Ráadásul nem most kezdődött ez a görcsölés. Legalábbis csak abból tudok kiindulni, hogy mi 6 éve vagyunk együtt, kb ugyanennyi ideje együtt is élünk, a covid 2 évet 0-24ben együtt nyomtuk le, és még mindig nem jött el a pont, hogy tudatosan újítagatni kellene. Ez nem azt jelenti, hogy 6 éve ugyanúgy csináljuk, de nincs ilyen kényszeresség, meg kifejezett erőfeszítés, sőt, még mindig van mit felfedezni.

Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a mi kapcsolatunk a király, csak hogy szerintem túlságosan rápörögtél erre. Ami végülis érthető, hiszen valamilyen szinten a bizalom sérült a párod kis mutatványa miatt. Szóval én inkább a bizalmat, és a kapcsolat lelki alapjait erősíteném (sok, mely, őszinte beszélgetés!)

2022. máj. 29. 09:27
 12/39 A kérdező kommentje:
#11 Nyilván igazad van és aokaknak hohy lehet ez már görcsös és van benne valami, de mentségemre szóljon a fehérneműk azok nagyrészt az én vásárlási mániám miatt van, a többibe meg azért egyeztem bele hogy ilyet nyújtsak neki mert engem is érdekelt és vonz. De olvasgattam hogy a pasiknak nem szabad mindent magadni, hogy kell nekik valamilyen kihívás..csak nem tudom hogy mit csökkentsek le :(. Kevésbé mutassam felé az érzéseim vagy kevésbé keressem? Vagy mit tegyek?
2022. máj. 29. 10:46
 13/39 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem, miért akarsz problémát megoldani, ha nincs probléma.
2022. máj. 29. 10:50
 14/39 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként habitustól függ, ki milyen hamar kezdi megszokottnak és kissé unalmasnak érezni a dolgokat. Valaki az elejétől fogva szomjazza az izgalmakat, valaki meg egész életében elvan ugyanazzal az egy-két rutindologgal.
2022. máj. 29. 10:51
 15/39 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne kezdj el játszmázni (,,pasiknak nem szabad mindent magadni, hogy kell nekik valamilyen kihívás")

Egy egészség párkapcsolat a véleményem szerint nem úgy működik, hogy fondorlatoskodsz, játszmázol, méricskélsz-csökkentgetsz. Számomra pont az ellenkezője a fontos, hogy mindent megadj a másiknak (nyilván egészséges határon belül, ami neked is belefér), és ne kelljen bohóckodni, hanem vállalni tudd önmagad és a vágyaid. Nekem fárasztó és természetellenes gondolat ez az ügyeskedés.

Ha nem tudjátok megbeszélni normális, értelmes keretek között, akkor nem kell erőlködni, ebben ennyi volt. Ez akkor is igaz, ha te pl képes vagy kommunikálni a dolgot, elmondani, hogy milyen félelmeid vannak- mit gondol erről, mit tudnátok tenni. Ő meg nem veszi komolyan, nem foglalkozik vele, nem akarja meghallani, csak hárít. Ez csak jelzi, hogy nem működik a kapcsolat. Akkor meg nem érdemes foltozgatni

2022. máj. 29. 11:14
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell kommenteket törölgetni? Itt tényleg a pszichológus az egyetlen megoldás. Vagy te erre gerjedsz, komolyan?
2022. máj. 29. 12:20
 17/39 A kérdező kommentje:
#16 Én nem töröltem semmiféle kommentet vagy nem tudom miről beszélsz.
2022. máj. 29. 12:54
 18/39 anonim ***** válasza:
97%
16-ossal nem kell foglalkozni, klinikai eset.
2022. máj. 29. 13:11
 19/39 anonim ***** válasza:
97%
Pedig amúgy egyszer ő írt tök jó meglátásokat talán a borderlineokról. Viszont olyan elmebeteg megszólalásokat láttam tőle, hogy felötlött bennem, hogy ő maga valóban klinikai eset
2022. máj. 29. 13:33
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

#19:

Miért lennék klinikai eset? Egy anonim oldalon, az incelek és a femcelek paradicsomában? :D

Ne nevettess. Majd nektek akar megfelelni az ember azzal, hogy támogat ilyen paranoid kezdeményezéseket. Hagyjatok lógva.

2022. máj. 29. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!