Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan pasitok, akinek a valódi célja a lakhatása megoldása volt a párkapcsolattal és nem a szerelem,a kapcsolat utáni vágy?
Három hónapos kapcsolatom ért tegnap véget. Kiderült, hogy az a férfi, akiről azt hittem, az igazi,a nagy szerelem,a nagy Ő, valójában olcsó szállást keres Budapesten, vidékről költözne fel. Mennyivel is könnyebb nőkkel ismerkedni, randizni, 2-3 hónapig udvarolni neki, aztán beköltözni a nő lakásába, kifizetni a rezsi felét és még ingyen p*nát is kap, a szex is megvan. Ez sokkal olcsóbb ugye, mint egy piaci albérlet a belvárosban, Budapest szívében, ahol én lakom, ott 160.000-től indulnak a kiadó albérletek, rezsi nélkül. A kurvák sem olcsók, ha fizetnie kellene érte. Nekem saját lakásom van, a szüleim vették.
Tegnap megmondtam neki, hogy nem költözhet be hozzám 3 hónapi ismeretség után, erre megsértődött, azóta se kép, se hang. Ekkor jöttem rá, hogy mi a valódi célja a párkereséssel, az olcsó lakhatás Budapesten.
Nem a párkeresőn ismerkedtünk, egy ismerősöm ismerőse a Facebookon, úgy indult a dolog. Nagyon szimpatikusnak tűnt, megnyerő modorú, egy igazi úriember. De nem gondoltam volna, hogy ez a célja a telefon beszélgetéseknek, az elsők között kérdezte, hol lakom, és hogy saját tulajdon-e. Mondtam, igen. Ez után udvarolt még 3hónapig,minden nap órákat beszélgettünk telefonon. Személyesen nem találkoztunk, csak video chaten, mert Zalában lakik. Tudom, nagy a távolság,mondtam,béreljen egy szobát Pesten, hogy személyesen is tudjuk találkozni,aztán majd meglátjuk, hogy alakul. Erről hallani sem akart, az érdekelte, oda mehet-e hozzám, költözzünk össze. Ha szeretem, ez nem lehet probléma. Mondtam, nem,erre vége lett az egésznek.
Az is kiderült a beszélgetések során, hogy a testvérénél lakik akivel nagyon rossz a kapcsolata. A balhék szinte állandók, onnan ő el akar költözni. Munkalehetőség se igen van abban a faluban.
8-as: szegény anyuci, fizetheti a fiacskája után sírig a rezsit és gondolom,ő is eteti a nyugdíjából! Ez szégyen, ha a férfi sokkal jobban keres! Jól tetted, hogy kiraktad, és szerencséd, hogy nem lopott meg vagy nem vált erőszakossá, lehetett volna rosszabb is!
Én a fiamnak ezt nem tűrném el, kiraknám a szűrét, ha jól keresne és nem fizetné a részét!
Igen, gyerekem van,de még általános iskolás, nem dolgozik,el kell tartani,én elvált asszony vagyok. A fiam miatt sem akartam, hogy azonnal odaköltözzön,óvatos voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!