Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyke férfinek esélye sem lesz a lánytestvéres barátnőjénél első helyen lenni? A nővérei mindíg elsőbbséget fognak majd élvezni?
Anyós már régen elhunyt.
Após jó fej, csak kissé elengedte magát már öregkorára magányába.
A lányai már gyerekkorukban is hülyét csináltak belőle gyakorlatilag, és szinte ahogy nagykorúak lettek megszöktek az első csávóval aki "felvette" őket...
Kezdem magam néha úgyérezni mint ő...
Egyébként a középvállalkozónak nem számít a pénz, még 10x ennyit elbírna, csak én nem vagyok az, de a két másik testvér szemében evégett az ő nője (középső lány) az istennő meg a dáma.
Persze vannak külön szféráik amikbe az "aljanép" nem tartozik bele.
Egy ideig dolgoztam "sógorral" csak nekem nem kell szivességből másodállás, (többet fizetett mint a munkásainak, és akkor is ha semmit se kellett csinálni) meg jobb ezt nem is keverni, mert próbáltak zavarbaejteni mindenféle levetett cuccal, amikre nyilván nekünk a párommal sosem futná. (pl: 800 ezres tévé és egyebek). Nem szeretem úgyérezni magam mint valami szegénygyerek, mert nem vagyok az, de nincs 25 éves cégem se a bátyámmal mint neki.
Amikor meg náluk családi vacsora van, még van hogy a nőjét se viszi el a nagyszülőkhöz. (külön szférák).
Nem szereti az öreg járgányokat, nem kellene neki egyébként sem.
De mit magyarázkodjak egy provokátornak?
"Az meg mit jelent, hogy kicsiben ingatlanozol?"
Garázsokkal, műhelyekkel foglalkozom.
Off
Amúgy ez jó biznisz? Adsz-veszel? Vagy bérbe adod?
Megveszek, bérbadom amíg le nem telik az 5 év, aztán felújítom modernizálom és eladom.
Nem a legjobb biznisz, de ennyire futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!