Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg korai az összeköltözés?
Fél éve ismerem a párom, hivatalosan 1 hónapja járunk. Ő 28 éves, én 33.
Nekem van saját lakásom. Szeretném ha hozzám költözne, de ő még túl korainak gondolja.
Én viszont úgy gondolom, hogy nem vagyunk már tinik. Lakva ismernénk meg egymást amúgy is igazán, plusz elég nagy teher egymáshoz járkálni, ugyanis nem egy településen lakunk.
"túl gyorsan ütnek be így a hétköznapok teendői, nincs meg az a romantika hogy találkozunk és látjuk egymást és akkor csak mi vagyunk és ismerkedünk, hanem együtt lakunk és dolgozni,mosni,főzni,ügyet intézni,vásárolni,takarítani kell (mert ezeket ugye muszáj csinálni)"
Mert, ha külön élünk, akkor ezek nincsenek meg?
"Heti két három napot mindenkivel könnyen ki lehet jönni, de amikor a másik minden dolgát “el kel viselni”, de inkább elfogadni es megszeretni, na ez tesz igazán erőssé egy kapcsolatot."
Igen, én ezért (is) szeretném a mielőbbi összeköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!