Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg korai az összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg korai az összeköltözés?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerem a párom, hivatalosan 1 hónapja járunk. Ő 28 éves, én 33.

Nekem van saját lakásom. Szeretném ha hozzám költözne, de ő még túl korainak gondolja.

Én viszont úgy gondolom, hogy nem vagyunk már tinik. Lakva ismernénk meg egymást amúgy is igazán, plusz elég nagy teher egymáshoz járkálni, ugyanis nem egy településen lakunk.

2022. máj. 26. 11:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Férfiként mondom: Fosik a pasid. Tudja, hogy a költözés után babát akarnál.
2022. máj. 26. 11:50
 12/25 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem jobb minél hamarabb össze költözni. Mi 22 évesen három hónap után költöztünk össze, egy éve elunk együtt és minden teljesen jó :D
2022. máj. 26. 11:52
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

"A környezetemben mindenki így csinálta eddig. Általában egy évre beszélték meg a dolgokat, hogy szakítás után akár egy évet is ottmaradhat amíg keresi az albérleteket és elköltözik."

Hol élsz te, hogy akár 1 évig is a másik nyakan maradnál? Az eszem eldobom. Addig ki is adhatom a lakásomat, vagy összejöhetek valakivel. Max 1 hónapig engedném meg, hogy az exem a lakásomban maradjon, főleg, ha csak pár hónapig voltunk együtt.

Az más kérdés, ha házasok vagyunk és válnánk.

2022. máj. 26. 12:23
 14/25 anonim ***** válasza:
64%

13-as:

Mivel az ismerősi köröm normális és normális emberekkel jönnek össze ezért még sose volt rá példa, hogy valaki egy évig élősködött volna a nyakukon. Az egy év egy körülbelüli meghatározás ami szerintem teljesen korrekt a mai albérlet árak és lehetőségek mellett. Én is furcsálnám ha exem ennyi sok ideig lakna nálam, de jól tudom milyen a jelenlegi piac.

Egy hónap alatt találni jó albit és összeszedni 2 havi kauciót + rezsit, plusz költözni merész...

2022. máj. 26. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon sok az az 1 év, mert igenis a legtöbb ember kihasználja a másik kedvességét. Találkoztam én már ilyen esettel. A kapcsolat alatt kell fére tenni annyit, hogy legyen kaucióra pénz, főleg úgy, hogy egy szakításnak mindig vannak előzményei, jelei.
2022. máj. 26. 12:52
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Most miért lettünk lepontozva? 🤣
2022. máj. 26. 12:56
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

12-es vagyok

Azért jobb hamarabb össze költözni, mert hamarabb kiderül, ha a másiknak van valami olyan tulajdonsága, ami miatt total osszeferhetetlenek vagytok.

Nekem így ment kukába öt évem az első kapcsolatban.

Heti két három napot mindenkivel könnyen ki lehet jönni, de amikor a másik minden dolgát “el kel viselni”, de inkább elfogadni es megszeretni, na ez tesz igazán erőssé egy kapcsolatot.

2022. máj. 26. 13:00
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
Lepontozó verseny van? Benne vagyok, nullára srácok!
2022. máj. 26. 13:01
 19/25 A kérdező kommentje:

"Húhh, azért az kemény, hogy kiraknád a szüleihez ahelyett hogy engednéd nyugodtan, hogy nálad keressen albérletet.."

Ez csak egy opció, ami bővíti a lehetőségeket. Azért írtam. Szóval vannak menekülőtervek, de ugye én nem is úgy indítok, hogy jaj úgyis szakítunk...

2022. máj. 26. 13:26
 20/25 A kérdező kommentje:

"Esetleg alapozzátok meg kisebb lépésekkel, pl. szokott két-három éjszakákat zsinórban nálad tölteni?"

Persze, ahogy én is nála.

2022. máj. 26. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!