Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy hosszútávú, monogám kapcsolatban megőrizni a vágyat az intimitás megléte mellett?
18# te tudsz értelmező olvasást folytatni??? Azt irta hogy ha a nőkön múlna a szex, akkor kihaltunk volna mert szerinte a nőket nem érdekli a szex. Erre irtam hogy ez nálunk forditva van. Ami nem azt jelenti hogy ne lenne igénye a szexre vagy ne szeretne, neki világéletében alacsonyabb volt a libidója (ahogy sok mast is ismerek akinek nincs igénye napi 3x).
Mindenesetre te ne csodálkozz ha nem jut nő neked ilyen kijelentésekkel 🤣🤣🤣
"Na jó, de a barátaid felé (gondolom) nem szeretnél szexuális vágyat fenntartani, másrészt töredék annyi időt töltesz velük, mint a pároddal."
És ezért szeretem a páromat jobban. Ha tényleg megtalálod az embered, nem csak egy testet vagy egy unaloműzőt, az hihetetlen.
Szerintem néha el kell picit távolodni a másiktól, hogy újra izgalomba gyere tőle, vágyakozz utána. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy család meg, vagy máshol keresd az izgalmat. Ez lehet elég basic, semmitmondó tanácsnak tűnhet, de én saját tapasztalat alapján ezt tudom mondani. Bár nem a legjobb és legkellemesebb példa, de egy kicseszett hosszú (hosszú hosszú hetek) hüvelyfertőzésen vagyok túl, ami alatt nem volt szex. (megelőzöm, nem nem csalt meg a párom, ebben 200%-ig biztos vagyok, mivel pont úgy jött ki a lépés, hogy történetesen folyamatosan együtt voltunk, és nnem egy ösztönvezérelt barom, akinek a f*rka az első, amikor én szenvedek). Hát már majd' megbolondultunk, annyira vágytunk egymásra, amikor egyre jobban lettem, és már volt,, ez meg az'', hát kb 5 perc alatt élveztünk el, és olyan igazi állatias, újdonság varázsa volt a dolog. De nyilván nem kell ehhez betegnek lenni, csak kreatívnak.
Illetve igenis el kell fogadni, hogy a libidó lehet hullámzó. Van olyan, hogy naponta 3x,van olyan, hogy napokig semmi. De kisebb kihagyások után mindig tüzesebb a dolog. Ezt helyén kell tudni kezelni, és nem szabad csak azért is erőltetni amikor valaki nem vágyik rá.
Szerintem vannak benne igazságok.. HA nem is 100%-ig értek egyet, de ezek a gondolatok már szembejöttek velem amúgy máshonnan is ezen téma kapcsán.
Pl hogy segít fellendíteni a távolság is a szenvedélyt: ha idegen, új helyzetekben, vagy másokkal "kívülről" látjuk a párunkat szórakozni, vagy magabiztosan.
Tehát a vonzó oldalát vesszük észre kicsit "távolabbról" kvázi. A túlzott egymás nyakán levés meg valóban nem segít a szenvedéylen, ha semmi új nincs már, és minden szavát, gondolatát, mozdulatát már kívülről tudod..
Kell egy kis szabad tér is.
És valóban nehéz, és általában nem azután vágyunk nyilván, amit már jól ismerünk/megzsoktunk és bármikor kéznél van.
Minden csak a fantázián múlik!
Aki vizuális típus az érteni fogja, hogy a fejedben bárki lehet ott az asszony helyett amikor csinálod éppen megfele!
Sose jönnek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!