Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy hosszútávú, monogám kapcsolatban megőrizni a vágyat az intimitás megléte mellett?
Van egy ismerős házaspár, akik most 46-48 évesek, tizenéves koruk óta együtt vannak. Ha rájuk néz az ember, tisztán látszik hogy ennyi idő után is imádják egymást, nagyon szeretek a közelükben lenni mert hitelesek, nem kirakat boldogságban élnek. Valami hasonló kérdést tettem fel nekik mint a kérdező, mert azért irigy az ember egy ilyen kapcsolatra.
Ők azt mondták, hogy a legfontosabb dolog (azon túl, hogy nagy adag szerencse is kell olyan párra találni, akivel szerelemben és harmóniában élhetünk), a folytonos közös élményszerzés. Hogy mindig legyenek újabb és újabb közös élmények, boldog pillanatok, amik nem engedik leülni a kapcsolatot. És amúgy ők tényleg nagyon aktív életet élnek, nem egy otthon ülős típusok, koncetekre járnak, motoroznak, túráznak, utaznak.
Én is monogám vagyok,máshogy el sem tudnám képzelni a kapcsolatom. De én igazat adok annak, hogy a megszokott dolgok unalmasak lesznek. Ez sajnos ilyen.
Illetve aki a maszturbálós kommentet írta, elmondanám,maszturbálni mindig más és más videóra, képre, fantáziaszemélyre vagy szituációra szomtak az emberek. Nem ugyanarra a dologra. Ezzelszemben a partnered mindig ugyanaz marad.
Azt hittem ez egyértelmű, de talán egy olyan ember írta, aki nem szokott maszturbálni.
"Azt hittem ez egyértelmű, de talán egy olyan ember írta, aki nem szokott maszturbálni."
Ez egyébként nem biztos. Valaki aszexuális módon maszturbál, nem gondol közben senkire és semmire, csak fizikailag kellemes neki, akár egy masszázs.
(mondom ezt úgy, hogy én szóltam neki vissza a #8-as válaszomban, hogy sokunk bizony kihasználja a maszti azon előnyét, hogy egyedül képzeletben bármit szabad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!