Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként hogy élnéd meg ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy élnéd meg ha a (fiú) párod bejelentené hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
A kérdés feltételezi hogy a választ adó komoly kapcsolatban él (minimum 2 éves együttlét) illetve azt is fontos leszögezni hogy párotok nem tudott a valós szexualitásáról az előtt hogy elkezdtetek járni.

2022. máj. 24. 08:20
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
79%

"A párom számomra a férfi eszményképet testesíti meg"

Mondjuk elég gáz, hogy nem önmagáért, a maga egyediségével szereted a párodat, és nem a hús-vér embert keresed/látod benne, hanem egy "eszményképet", ami legfeljebb az agyadban létezik, meg pár antik filozófiai írásban.

2022. máj. 24. 17:57
 52/59 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Két éve együtt vagyunk, feltételezzük, h a kapcsolatunk rendben van, nem értem, hogy ez mit befolyásol.

Az meg h ki mikorra érik meg rá h az ilyesmit felismerje magában vagy elmondja másnak az meg szerintem magánügy.

2022. máj. 24. 21:02
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
Sunshinedoll ❤ (rég láttam kommentet tőled, pedig tetszeni szoktak)
2022. máj. 24. 22:44
 54/59 anonim ***** válasza:
72%
Igaz én már akkor tudtam a páromról amikor hozzámentem,de mivel számomra ez inkább izgató volt,mintsem hogy taszított volna,semmi bajom nem volt vele.Közel 20 éve élünk hármasban és sokkal tökéletesebb az életünk,mint egy csomó frusztrált embernek,akik az elfojtott vágyaik miatt élnek szar kapcsolatban.Igaz,gyerekünk nincs sajnos egészségügyi okokból,viszont sokkal könnyebb egymást segítve élni és haladni,mert mindegyőnk tesz a kapcsolathoz valami olyat ami őt jellemzi.Nem a szexualításról szól az élet,az csak egy kellemes része.
2022. máj. 25. 10:31
 55/59 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy béla volt már bella is.
2022. máj. 27. 15:59
 56/59 anonim ***** válasza:
78%

Semmit nem jelentene.Hiszen ha meg akar csalni nővel is megteheti heteró pasi. Ha meg hűséges akkor mindegy ki más tetszik neki.

Játszuk el hajszínnel: pasidnak barnák jönnek be es barna vagy szóval szuper, közben rajon hogy vörösek is csinosak. Ezért most meg fog csalni? Ha szeret nem jelent semmit.

Arra viszont figyelnék hogy nem e homosexuális aki elnyomja magában de az úgy is kiderül ha nem vonzódik

2022. máj. 29. 21:55
 57/59 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon boldog lennék tőle, imádnám:) 23N
2022. jún. 21. 16:32
 58/59 anonim ***** válasza:
17%
Semmilyen körülmények között soha nem akarnék biszexuális emberrel együtt lenni. Egyszer már megtörtént és maga volt a pokol. Nyilván úgy vagyunk a kapcsolatban, hogy megbízunk a másikban, de azért ennek ellenére is történnek megcsalások…ez van. Belehalnék, ha a párom egy csávóval csalna meg. Nyilván, ha nővel teszi az is szörnyű és repülne, de ha férfivel az egyenesen undoritó számomra. Nem tudnék olyannal lenni, aki a férfiakra is tud úgy tekinteni, mint ahogy én is. Lehet ezt bifóbiának hívni tőlem. Az előző bárátom tudta, hogy nem járnék ilyennel és mégis bekamuzta, hogy heteró, majd kiderült, hogy mégsem. Long story short, számomra ez visszataszító, hatalmas turn off…
2022. okt. 12. 23:29
 59/59 anonim ***** válasza:

Nem tudom hany evesek a szereplők, de engem kicsit frusztralna ha a pasim eddig egyaltalan nem vonzodott a pasikhoz a parkapcsolataiban es pont nalam egy 2eves jaras kozben jön ra. Miert?? Amugy akárhogy lepontozzatok azért 30eves korra kellene tudni mar vagy legalabbis sejteni hogy tetszik az azonos nem is. Vannak jelek.

Ha tenyleg monogam es nem csal vele maradnek, de ugy is ki akarna élni a pasis oldalt, nem lenne egy hosszu kapcsolat. Engem az is zavarna hogy folyton pasinak lennek kepzelve.

2023. dec. 3. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!