Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy élnéd meg ha a (fiú) párod bejelentené hogy biszexuális?
10.
Pont ezért írtam hogy a dolog akkor derült ki (a férfi számára is) amikor már együtt voltatok, én is úgy gondolom ha már előtte tudta volna akkor úgy tiszta ha nem 2+ év után vállalja fel
#13 vagyok
A lepontozás okát megkérdezhetem? Bizalom nélkül semmit nem ér a kapcsolat, szerintem jogom van így gondolni.
16.
Olvasd el a 6. Kommentet
15 voltam. En sem ertem a lepontozas okat de csak nyugodtan.
Az is lehet miattad lett biszexualis, mert olyan csunya vagy, es olyan gyenge az agyban, hogy ferfiakkal vigasztalodik.
Na lehet ezt is lepontozni.
Elolvastam. És?
"nem viselkedhet önmagaként a saját otthonában" - épp erről beszélek, én nem szeretném hogy férfiakkal csaljon meg a saját otthonunkban.
Amúgy nem vagyok homofób, ha ismerkedés közben derülne ki akkor nem lenne kizáró ok, de ha egy meglévő kapcsolatban csapná a képembe az infót az nem férne bele, túl gyanús lenne.
20.
Azt kéne megérteni hogy a biszexualitás és a monogámia nem zárja ki egymást, ha a párod alapvetően monogám értékekkel rendelkező személy akkor ez valószínűleg az után sem fog változni ha rájön hogy biszexuális.
A monogámia egy erkölcsi értékrend tanúbiznylata, attól még mert pasik is fel tudják izgatni még nem fog pasikkal lefeküdni ugyan abból az okból amiért a monogám heteró pasid sem fekszik le minden nővel aki tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!