Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy élnéd meg ha a (fiú) párod bejelentené hogy biszexuális?
41.
Akkor most kérdezzem meg újra hogy mire alapozod azt a kijelentésedet hogy mindenki aki huszon x éves fixen tudja hogy mi az ő valós szexuális identitása?
Nem mintha releváns lenne a kérdés mivel hangsúlyozom, 18 felett MINDENKI felnőtt.
Akkor most leírom újra: jó esetben mire 30 leszel addigra tudod. Én 30 fölöttiekkel ismerkedek. A kérdés egyéni véleményeket kérdezett. Nem tudom mi ezen ennyire érthetetlen, mindenesetre én befejeztem a meddő vitát, a végső válaszom az hogy szakítanék ha a partnerem 30 fölött nem ismerné a saját szexualitását és szakítanék ha nem tudnék megbízni a partneremben, sorry.
Bárki bármi okból nem örülne = a válasza nem releváns és f0ssá van pontozva, úgy tűnik.
44.
Én hasznosnak találtam ha ez bármi féle jobb érzettel tölt el, szerintem sem korrekt lepontozni téged
Érdekes. Aki elfogadja a biszex baratot, az 100% hasznos válasz, ellenben aki nem akar biszex barátot annak 0% hasznos a válasza. 🤔
A kérdezőnk sem tudja a nemleges választ ezek szerint elfogadni, egyből pontozással büntet.👌
Fasza😳
49.
Nem büntettem senkit azért mert nem akar biszex barátot, nem azok közé tartozom akik nem bírnak külömbséget tenni a nem tetszik és a nem hasznos között, utóbbit nyilvánvalóan lefogom pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!