Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek, de lehet biszexuális/leszbikus vagyok. Mit csináljak?
3,5 éve vagyok együtt a barátommal. Igazából mindig is éreztem, hogy valami nincs teljesen rendben a férfiak és köztem (és már általános iskolában volt egy csók köztem és egy barátnőm között), de azt hittem velük van a baj. Kb 1 éve figyeltem fel arra, hogy kicsit másképp tekintek a nőkre, mint kellene.. Az elmúlt fél évben a szex gondolatától is rosszul vagyok, mármint a párommal való szexről beszélek.. :( Ha egy lánnyal kellene szexelnem, szerintem simán működne.
Szeretem őt, összeillünk, közösen tervezzük az életünket is, ezért engem lelkileg megvisel ez az egész, ami bennem zajlik. Ő nem tudja mi a baj, csak érzi, hogy állandóan feszült vagyok.
Azt sem tudom honnan indult ez a dolog, honnan tudjam, hogy biszexuális vagy esetleg leszbikus vagyok.. Nem akarom megcsalni azért, hogy kipróbáljam..
Keress ismeretlen lányt,
Vagy próbáld ki egyedül egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!