Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Ti h kezeltétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ti h kezeltétek mikor a barátotok más lánnyal táncolt a szallagavató bálon?

Figyelt kérdés

A lényeg h a barátom most végzős és ugye most lesz a szallagavatója. de enm ez a léyneg hanem h azzal a csajjal táncol akivel megcsalt, bár csak csók votl, és megbocsátottam neki mert megkérdeztem tőle h mit érez a csaj iránt és azt mndta h semmit, és igazat mondott, ezt biztosan tudom, meg megbánta és szeret tiszta szívéből. azért táncol csak vele h megússza a sok költséget, mert ugye ha oszttársal táncolsz akk neked nem kell fizetni a párodét, és mi nem egy suliba járunk. úgy h semmi érzelem nincs az egészbe, am meg összesen 3 lány van az osztba szal nagyon sok választása nem volt főeg h a másik kettő a pasijával áncol aki oda jár és évfolyam társak ahova ők. engem nem zavar az h mással táncol, de tegnap is kérdezte h nem zavar e engem meg h nem haragszom e mert h van közöm hozzá mert a bnője vagyok és imád. Ti h reagáltatok amikor más csajjal vagy pasival táncolt a párotok? meg sztetek normális ha gy reagáltam?

normális válaszokat pls, kot és nemet is

köszi

2010. szept. 18. 11:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Fizetni azért kell pluszban mert illik a lány ruháját kifizetned ha már elhívod legalábbis nálunk így van, a barátomnak is én állom a ruháját, most leszek végzős de ő is. Ő viszont nem táncolhat velem mert a sulijába nem lehet külsőst vinni. És ez engem rettenetesen idegesít már most rosszul vagyok hogy látom másik lánnyal táncolni. De nem azért mert megcsal vagy ilyesmi. De nekem a szalagavatóm sokat jelent és olyannal akarok táncolni akit szeretek. Neki ennyit nem jelent a szalagavató de attól még.... áhh idegesít és kész.
2011. jún. 23. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!