Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt mar ra pelda, hogy ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar ra pelda, hogy ugy tunt, a parotok nem tisztalkodik rendszeresen? Ha igen, hogy kezeltetek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem az elmondásai szerint nem igazán szeretett fürdeni és volt, hogy csak 2naponta fürdött...Kézmosás az luxus volt, pl. hüvelyi izgatás előtt...Szal nekünk mindig közös zuhanyzással indult a találkánk és minden esetben határozottan kizavartam kezet mosni. Ment a rinyálás, de minek kell az? Megmondtam neki, hogy amíg nem tiszta a keze, addig nem érhet hozzám. Én nem köntörfalaztam. Csak a határozottság segíthet.
2009. márc. 31. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt egy barátom,akinek az albijába nem volt fürdő csak szoba meg konyha... lavorba tudott fürdeni,de néha nem voltam benn biztos h megtette... Ilyenkor indítványoztam h mi lenne ha lefürödne velem... én épp ugyis oda készültem
2009. márc. 31. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az en parom egesz nap uton van es a kisdolgaval a bokrot tiszteli meg(mint ahogyan sok pasi is).Persze nincsen lehetoseg kezmosasra,hiaba szeretem be neki nedves kednot,nem hasznalja.Es sajnos raszokott erre ,hiaba van itthon kisdolog utan nem mos kezet.Erre fel irtam neki egy cedulat a wc fole,igy mindig lathatja.Javult kicsit a dolog,de azert meg mindig szolnom kell.De ha hazajon a ruhalevetel furdes es kezmosas nelkul nem nyulhat hozzam! Ezert ezeket mindig megteszi,igy kap egy nagy puszit ! :)

O az elso akivel problemam van.Raadasul az a maniaja,ha vasarnap itthon van es nem csinal semmit (amibe leizzadna) este nem akar megfurdeni.Ugyan minek az ,nem vagyok budos! Na ezt ketszer probalta meg,most mar tudja,hogy nalam ilyen nincsen.Kitartast neked.Remelhetoleg mindenki javul egy kicsit...

2009. márc. 31. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
ritkan. pl beteg volt, 2 napja izzadt lazasan az agyaba mikor en atmentem hozza. 1szeruen megmondtam neki h budos. :P nem hitte,mondtam nezze csak meg. elpoenkodtuk. de oszinte kell lenni es kesz.
2009. márc. 31. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Az én párommal ilyen szinten nincsen problémám, rendszeresen lefürdik amikor velem találkozik, ápolt, haját is minden nap mossa. Ha máshogy lenne biztos rászólnék! Nem szabad rájuk hagyni!
2009. márc. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!