Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar ra pelda, hogy ugy tunt, a parotok nem tisztalkodik rendszeresen? Ha igen, hogy kezeltetek?
Az en parom egesz nap uton van es a kisdolgaval a bokrot tiszteli meg(mint ahogyan sok pasi is).Persze nincsen lehetoseg kezmosasra,hiaba szeretem be neki nedves kednot,nem hasznalja.Es sajnos raszokott erre ,hiaba van itthon kisdolog utan nem mos kezet.Erre fel irtam neki egy cedulat a wc fole,igy mindig lathatja.Javult kicsit a dolog,de azert meg mindig szolnom kell.De ha hazajon a ruhalevetel furdes es kezmosas nelkul nem nyulhat hozzam! Ezert ezeket mindig megteszi,igy kap egy nagy puszit ! :)
O az elso akivel problemam van.Raadasul az a maniaja,ha vasarnap itthon van es nem csinal semmit (amibe leizzadna) este nem akar megfurdeni.Ugyan minek az ,nem vagyok budos! Na ezt ketszer probalta meg,most mar tudja,hogy nalam ilyen nincsen.Kitartast neked.Remelhetoleg mindenki javul egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!