Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Ti h kezeltétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ti h kezeltétek mikor a barátotok más lánnyal táncolt a szallagavató bálon?

Figyelt kérdés

A lényeg h a barátom most végzős és ugye most lesz a szallagavatója. de enm ez a léyneg hanem h azzal a csajjal táncol akivel megcsalt, bár csak csók votl, és megbocsátottam neki mert megkérdeztem tőle h mit érez a csaj iránt és azt mndta h semmit, és igazat mondott, ezt biztosan tudom, meg megbánta és szeret tiszta szívéből. azért táncol csak vele h megússza a sok költséget, mert ugye ha oszttársal táncolsz akk neked nem kell fizetni a párodét, és mi nem egy suliba járunk. úgy h semmi érzelem nincs az egészbe, am meg összesen 3 lány van az osztba szal nagyon sok választása nem volt főeg h a másik kettő a pasijával áncol aki oda jár és évfolyam társak ahova ők. engem nem zavar az h mással táncol, de tegnap is kérdezte h nem zavar e engem meg h nem haragszom e mert h van közöm hozzá mert a bnője vagyok és imád. Ti h reagáltatok amikor más csajjal vagy pasival táncolt a párotok? meg sztetek normális ha gy reagáltam?

normális válaszokat pls, kot és nemet is

köszi

2010. szept. 18. 11:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
vagy bnőtök, bocsi az kimaradt
2010. szept. 18. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Mennyi az az összeg?

Mert ha nem eget rengető meg lehetne oldani...

...de az is lehetséges, hogy csak be akarja neked bizonyítani, hogy ő hűséges hozzád.

17/F

2010. szept. 18. 11:15
 3/11 A kérdező kommentje:
nem az engem nem zavar h vele táncol , lehet ,azóta h megcsalt nagyon teper h visszaszerezze a bizalmamat...
2010. szept. 18. 11:23
 4/11 Holdtündér ***** válasza:

Engem nem zavarna hogy mással táncolt, hiszen csak tánc.

Viszont ha azzal, akivel meg is csalt...Hát az már nagyon bosszantana... Csodállak hogy ilyen nyugodt vagy.

2010. szept. 18. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
nah én kiakadnák totál,ha már neki fontosabb a pénz mint hogy azzal töltse az estét akit igazán szeret....Én ezt nem hagynám!!!! 17/L
2010. szept. 18. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
11,43; azért vagyok nyugodt mert tudom h enm követne el még egy oylan hibát h megcsalna vagy vmit csinna, így is nagyon gyötri a dolog, jobban mitn engem , bár már 3 hónapja volt a dolog, de még mnidg és már túl léptem rajta és megbocsátottam neki ő is de őt azért ha vmi iylen dolog mint a bál akk mindig fél h mit szólok, mert nem akarja h rosszúl érezzem magam,vagy vmi. de én mondtam neki h engem nem zavar.
2010. szept. 18. 11:46
 7/11 A kérdező kommentje:
nem apénz a fontosabb, ha azt nézzük velem lesz egész este mert ott leszek vele , csak az a 2 kis 10 perces tánc amit külön leszünk, am meg nem fontosabb a pénz elhiheted, de úgy van a bálon h amiket befizetnek ott abból fizetik a tablót és van aki uyge töbebt fizet mert külsőssel táncol, de így h belsős és 4es így könyebb, mert nem veszik külön mindenki pénzét ahnee gybe és eloszlik a tanulók között azok meg akik nem táncolnak azok meg ha azt nézzük nin cs semmi és nem is fizetnek:S és így azért jobb sztem.
2010. szept. 18. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is most lesz a szalagavatóm, és már rosszul vagyok a gondolatától is, hogy kivel kell táncolnom.

Amúgy engem egyáltalán nem zavarna, ha a párom mással táncolna, mert végülis az csak egy tánc. Ráadásul te is ott leszel, az estét veled fogja tölteni, nem vele. Semmi esélye nincs a lánynak így veled szemben. Úgyse akarja majd elédesgetni őt.

2010. szept. 18. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
12.47, am mse m akarná ha nem lennék ott,akk sem,van pasija a csajnak meg engem nem érdekel h kivel téncol hisz mit mások is írták ez csak egy tánc és kész, és a barátom meg nem kockáztatna meg egy szakíást mert szeret igazán,nem csak kamu.
2010. szept. 18. 12:55
 10/11 gabriell88 ***** válasza:

Vazz.. az én időmben még osztálypénzből ment a tabló, amit 3 év elején direkt a plusz költségek miatt megemeltek...

meg mással táncolni a bálon és fizetni azért? anyám!! ilyenről én még nem is hallottam, pedig 2007-ben éretségiztem!Nálunk úgy volt h mident osztálypénzből álltunk, az utánna való külön bulit fizettük csak mi zsebből, a bálon meg azzal táncoltál akit vittél...nálunk a bálra 1 személyt lehetett vinni(meghívó) amiért nem kellett fizetni..ha több személyt akartál vinni nah akkor kellett...

2010. szept. 18. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!