Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti h kezeltétek mikor a barátotok más lánnyal táncolt a szallagavató bálon?
A lényeg h a barátom most végzős és ugye most lesz a szallagavatója. de enm ez a léyneg hanem h azzal a csajjal táncol akivel megcsalt, bár csak csók votl, és megbocsátottam neki mert megkérdeztem tőle h mit érez a csaj iránt és azt mndta h semmit, és igazat mondott, ezt biztosan tudom, meg megbánta és szeret tiszta szívéből. azért táncol csak vele h megússza a sok költséget, mert ugye ha oszttársal táncolsz akk neked nem kell fizetni a párodét, és mi nem egy suliba járunk. úgy h semmi érzelem nincs az egészbe, am meg összesen 3 lány van az osztba szal nagyon sok választása nem volt főeg h a másik kettő a pasijával áncol aki oda jár és évfolyam társak ahova ők. engem nem zavar az h mással táncol, de tegnap is kérdezte h nem zavar e engem meg h nem haragszom e mert h van közöm hozzá mert a bnője vagyok és imád. Ti h reagáltatok amikor más csajjal vagy pasival táncolt a párotok? meg sztetek normális ha gy reagáltam?
normális válaszokat pls, kot és nemet is
köszi
Mennyi az az összeg?
Mert ha nem eget rengető meg lehetne oldani...
...de az is lehetséges, hogy csak be akarja neked bizonyítani, hogy ő hűséges hozzád.
17/F
Engem nem zavarna hogy mással táncolt, hiszen csak tánc.
Viszont ha azzal, akivel meg is csalt...Hát az már nagyon bosszantana... Csodállak hogy ilyen nyugodt vagy.
Nekem is most lesz a szalagavatóm, és már rosszul vagyok a gondolatától is, hogy kivel kell táncolnom.
Amúgy engem egyáltalán nem zavarna, ha a párom mással táncolna, mert végülis az csak egy tánc. Ráadásul te is ott leszel, az estét veled fogja tölteni, nem vele. Semmi esélye nincs a lánynak így veled szemben. Úgyse akarja majd elédesgetni őt.
Vazz.. az én időmben még osztálypénzből ment a tabló, amit 3 év elején direkt a plusz költségek miatt megemeltek...
meg mással táncolni a bálon és fizetni azért? anyám!! ilyenről én még nem is hallottam, pedig 2007-ben éretségiztem!Nálunk úgy volt h mident osztálypénzből álltunk, az utánna való külön bulit fizettük csak mi zsebből, a bálon meg azzal táncoltál akit vittél...nálunk a bálra 1 személyt lehetett vinni(meghívó) amiért nem kellett fizetni..ha több személyt akartál vinni nah akkor kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!