Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem összeroppanok, egyszerűen nem tudok ennyi fele szakadni, van megoldás?
Figyelt kérdés
Heti 42 órát dolgozok, most jelentkeztem mesterszakra is, illetve otthon lakom anyukámmal, és ha bármi elromlik vagy el kell intézni az az én dolgom. Hétvégén és pénteken jön a barátom, akkor főzök, reggelit készítek, süteményt sütök. Igyekszem heti 3-4x edzeni, illetve csinos maradni amennyire lehet.
Egyszerűen elfáradtam, teljesen kifakadtam 2 napja, fel se tudok kelni, össze is vesztem a párommal. Ti hogy oldjátok meg, hogy legyen erőtök mindenhez?
24N
2022. máj. 23. 18:58
11/13 anonim válasza:
Sajnálom a dolgot, beszélj a pároddal, hogy vegyen ő is részt a feladatokban. Készítsetek egy tervezetet, ki mit tud megcsinálni, azt vállalja ő be. Pl.: ha valami elromlik, azt rendezhetné ő.
12/13 anonim válasza:
Hát karcsusitani kell a dolgokat. Én is úgy éreztem, sok. Én éjszaka is dolgozom, régebben sokkal jobban bírtam. A konyhai teendoket tettem részben félre. Sokszor rendelek, elofizetek. Edzeni heti egyszer szoktam. Ezt sokszor a gép előtt csinálom. Nekem is van olyan ismerősöm aki 3 munkahelyen dolgozik. Fut egyik helyről a másikra aztán otthon süt, főz, takarít. Energiabomba. Én meg nem vagyok az! Ez van. Fontos, hogy soha ne másokkal versenyezz. Annyit csinálj amennyi mellett még jól tudod magad érezni a bőrömben.
13/13 anonim válasza:
"főzök, reggelit készítek, süteményt sütök"
Én ezt biztosan elhagynám, és csak pihennék és szórakoznék a hét végén.
És nem lennék agyonhajszolt és kedvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!