Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes megoldás? Nagy gondban vagyok, őrlődök ... A párommal odáig fajult a dolog, hogy "szünet" van köztünk.
Vasárnap fogunk újra visszatérni, addig mindkettőnk gondolkodik arról, hogy mi legyen. A párommal beszélgettünk tegnap, és végre kimondtunk, hogy nincs minden rendben közöttünk. Ő elgondolkodott azon, hogy velem mostanában mi van. Mert az oké, hogy elmegy a barátaival, de velem mi van? (Én otthon ülő típusú vagyok) Kérdezte, hogy hogy vagyok.. Hát nem jól, feleltem. De nem miatta. Sok minden szóba került tegnap, és mondta , hogy Ő engem nem akar megbántani sehogy sem. Nem akar elnyomni. 2 hete tipródik ezen .
Már a szex se működik annyira jól,mint azelőtt. Csak kiéljük egymáson az aznapi feszültséget.
Annyira különbözünk. Ő spontán ember, és meg nem.
Meg tudja, hogy én olyan vagyok, hogy pl elmegyek vele horgászni, pedig utálom a horgászatot. Stb.
Most arra jutottunk nagy nehezen, hogy adjunk egymásnak 1 hetet.
Ő úgy is elmegy a VEN-re szerdától szombatig . Nem lesz itthon. Ha hazaér vasárnap akkor leülünk még egyszer.
Ha mindkettőnk engedne vmit, talán megmentené a kapcsolatot?!
Mit gondolsz? Nem tudom, hogy mit csináljak. Ma egyáltalán nem is beszéltünk egymással 😢😭
Másfél éve volt februárban, hogy együtt vagyunk.
Mit kéne csinálnom?
22\L
Hogyne, pàr búfelejtő penna közt...
Nos, ennek vége, Kérdező. Majd gyàszold meg, mielőtt bàrmit tennél.
"Majd gyàszold meg, mielőtt bàrmit tennél."
Inkább menj el te is szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!