Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekedünk a párommal, akkor az mindig az alábbiak miatt van. Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy a barátom szerint gyerekes vagyok, és 5 éves módjára nyafogom. Nem megalapozatlanul mondja, mert tényleg néha rám jön a rinya. De ez nem mindennapos. De olyan van, hogy egész napos.
Viszont. Ő mondja nekem, hogy gyerekes, hogy 5 éves? Ő? Elmondanám, hogy ha adódik valami tényleg komoly helyzet, valami, amit kihívás is megoldani, akkor ki oldja meg? Én! Ő gyakorlatilag egy burokban nőtt fel, semmit sem látott a világból. Nem ismer se egy kiskaput, se egy rutinmegoldást, semmit. Nem tudja, hogy kezeljen helyzeteket. Ha valaki konfliktus van, nem tudja magát kibeszélni belőle, nem tud visszavágni se, nem ismer egy sablonszöveget se, a pókerarcra pedig képtelen.
2021. jan. 25. 21:10
1/4 anonim válasza:
Addig örülj, míg van párod, ha szereted. Ha meg zavar és gyerekesnek tartod, akkor engedd el.
3/4 anonim válasza:
Pont összeilletek. Nincs megoldás, mert probléma sincs😉
4/4 Savlekotő válasza:
Talán szakíts ha nincs egy pozitív szavad se a társadra naná h veszekedtek folyton csak,mert téged Ő zavar kb h lélegzik,keress olyat akit el is tudsz viselni,nem csak azért van h vki legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!