Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a helyes megoldás? Nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes megoldás? Nagy gondban vagyok, őrlődök ... A párommal odáig fajult a dolog, hogy "szünet" van köztünk.

Figyelt kérdés

Vasárnap fogunk újra visszatérni, addig mindkettőnk gondolkodik arról, hogy mi legyen. A párommal beszélgettünk tegnap, és végre kimondtunk, hogy nincs minden rendben közöttünk. Ő elgondolkodott azon, hogy velem mostanában mi van. Mert az oké, hogy elmegy a barátaival, de velem mi van? (Én otthon ülő típusú vagyok) Kérdezte, hogy hogy vagyok.. Hát nem jól, feleltem. De nem miatta. Sok minden szóba került tegnap, és mondta , hogy Ő engem nem akar megbántani sehogy sem. Nem akar elnyomni. 2 hete tipródik ezen .

Már a szex se működik annyira jól,mint azelőtt. Csak kiéljük egymáson az aznapi feszültséget.

Annyira különbözünk. Ő spontán ember, és meg nem.

Meg tudja, hogy én olyan vagyok, hogy pl elmegyek vele horgászni, pedig utálom a horgászatot. Stb.

Most arra jutottunk nagy nehezen, hogy adjunk egymásnak 1 hetet.

Ő úgy is elmegy a VEN-re szerdától szombatig . Nem lesz itthon. Ha hazaér vasárnap akkor leülünk még egyszer.

Ha mindkettőnk engedne vmit, talán megmentené a kapcsolatot?!

Mit gondolsz? Nem tudom, hogy mit csináljak. Ma egyáltalán nem is beszéltünk egymással 😢😭

Másfél éve volt februárban, hogy együtt vagyunk.

Mit kéne csinálnom?

22\L

#szakítás #félelem #aggodalom #Mi a probléma megoldása?
2022. ápr. 25. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Szünet= jellemtelen retek vagyok ahhoz, hogy veled oldjam meg a kapcsolatunk problémáit, amit lehet, hogy nem is lehet megoldani, de gyáva vagyok szakítani, úgyhogy inkább félrebaszok és ha nem találok nálad jobbat vagy túl magányos leszek, visszatáncolok hozzád, addigra úgyis elfelejted a konfliktust
2022. ápr. 25. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért így eléggé sántít. Mármint igen, van, hogy el kell vonulni gondolkodni. De erre nem egy fesztivál vagy micsoda kell! És szerinted mit fog ott csinálni? Megsúgom, nem gondolkodni.

Kérdező,ez veszett ügy. És tudom, most még nem érzed így, de nem vesztettél sokat.

2022. ápr. 25. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Könnyítsd meg a dolgát, és szakíts vele te. Plusz emelt fővel lépsz ki.

22 évesen ez nem kérdés.

2022. ápr. 25. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha persze egy fesztivál kell neki hogy gondolkodjon. Jó bulizik meg te otthon örlődöl.
2022. ápr. 25. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttod a fától az erdőt??

Szünet van pont a fesztivál elött?

Ndm akar magyarul megcsalni ezért inkább tartcsatok szünetet a fesztivál alatt..

Jól kiéli magát szórakozik szexel mással mindezt holt nyugottan mert ugye szünet van nem számit megcsalásnak..

Vége a fesztiválnak kitombolta magát minden féle szempontból..

Haza megy és elkezdi majd mondani rájött mennyire szeret soha többé nem akar szünetet változtatni fog a veled szembeni hozzáállásán csak béküljetek ki.. Persze lehet elmondja dugtam ezzel és ezgel hisz nem voltunk együtt, de lehet nem mondja el hisz honnan a fenéből tudnád meg.. Magába meg a lelkiismerete tiszta lesz hisz Szünet volt.. Te meg majd iszod minden szavát és folytatjátok ott ahol abba hagytátok.. Ne legyél HÜLYE... Már bocs de tényleg....

Legyen benned tartás én személy szerint még a fesztivál előtt szakítanék...

Itthon kéne maradnia és kepeszteni dolgozni a kapcsolat megmentésén...

Na é

2022. ápr. 26. 07:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi lett Veletek?
2022. máj. 2. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Adtunk magunknak egy esélyt, hogy helyrehozzuk a hibákat. Megpróbálunk változtatni a dolgainkon.
2022. máj. 2. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Mekkora láma. Mondjuk számítani lehetett rá. xD
2022. máj. 2. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

És meddig fog tartani? A következő fesztiválig?

Nagyon naiv vagy kérdező... Azt még esélyt adsz neki... Jól palira vesz

2022. máj. 3. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!