Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs meg a bizalom és sejted, hogy a párod félrelép, akkor sem olvasol bele a párod /házastársad üzeneteibe?
Nem, akkor sem! Ahhoz, hogy egy kapcsolat "megbillenjen", kettő ember kell, - melyek közül legalább az egyik tisztességtelen! Ha a feleségem elkezdene keresgélni, annak az egyetlen oka csak az lehet, hogy nem kap meg tőlem valamit, amit normális embertől megkaphatna.
Őszinte tapintattal övezve nincs semmilyen témakör, amit ne lehetne nyugodtan megbeszélni, megnyugtatóan rendezni!
A kapcsolatok akkor szoktak "megbillenni", ha az egyik partner nem tisztességes a másikkal. Ha valaki t idő alatt nem képes (kiismerni) a párját, akkor a saját felületességének válik elsősorban az áldozatává.
"De ha "kutakodsz" és abból derül ki nem kerheted számon mert az nem etikus nem?"
Nagyjából. Ezért sem teszem többet. Hiába van igazad, amiért számonkéred a hűtlenség miatt, ő azzal fog ellentámadni, hogy kutakodtál. Ezt az exem is próbálta kihasználni. Békülni is akart azzal az indokkal, hogy mivel én belenéztem a telefonjába, egyenlően hibáztunk...
"mivel én belenéztem a telefonjába, egyenlően hibáztunk..."
Fú basszus! Persze, elolvasni az üzeneteket ugyanaz, mint hazugságra építeni a kapcsolatot és félrekúrni. Pont egy fajsúly. Na hagyjuk a hülyeséget. Szerintem semmi etikátlan nincs a számonkérésben ilyenkor sem. Legfeljebb értelmetlen, mert ilyenkor is tagadni fog még amit csak lehet (szóval őszinte magyarázatot hiába vársz), ráadásul akármi hozzáfűznivalója is van a dolgokhoz, nem számít: ugyanúgy szénné csalt, ezen már nem változtat semmi. Kérdező, neked sem infót kéne gyűjteni, hanem szakítani, mert már így is egyértelmű a helyzet. Feleslegesen kínzod magad.
Ha azt érezném mint a 4-es válaszoló, én is belenéznék. Mert általában ilyenkor van is mit találni, és ő magától úgysem vallaná be soha. De ennyi igazság jár, ezért ha nem adja meg, megszerzem magamnak. Különben sem akarnék úgy távozni, hogy azt vinnyogja utánam, hogy nincs is miért szakítanom, és csak az én hülye képzelgésem hogy megcsalna, pedig ő aztán neeem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!