Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A mostani pasimat 3 éve ismertem meg. Vékony volt, sportos, viszont volt egy stresszesebb időszak, amikor feljött rá pár kiló. Nem sok, de épp elég volt, hogy legyen egy kis pocakja. Sosem gondoltam volna, de megtetszett, és mondtam neki, hogy ez még szinte semmi, ne foglalkozzon azzal, hogy leadja. Idővel ez a kis pocak megnőtt, de még ez sem volt tragédia, jól állt neki. Neki nem tetszett, de én kicsit erősködtem, hogy hagyja meg, mert valamiért nagyon beindított. És itt kezdődtek a gondok, ugyanis az a pocak egyre csak nőtt. Amikor mondta, hogy most már elkezd diétázni, direkt nem szóltam neki, nem állítottam le, mondtam neki, hogy "rendben". El is kezdett, de addigra már annyira megváltozott az életmódja, hogy akármivel próbálkozik, egyre csak hízik jobban.. ez nekem már sok, ez már nem kis pocak, hanem hatalmas, ami teljesen összenyom szex közben. Amikor kezembe akartam venni a dolgokat, hogy akkor most segítek, szólok, hogy már ne egyen többet, akkor teljesen kiakadt, hogy ehhez nincs jogom. Nincs jogom beleszólni, elvégre én mondogattam, hogy nekem ez tetszik. Igen, tetszett, hogy 70 kilóból lett mondjuk 85-90, de az nem, hogy azóta ez 100 fölé ment..
2022. máj. 19. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem minden a kilòk..ha Te híznàl meg akkor fordított esetben ez hogy esne neked?
2022. máj. 19. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Neked. Amíg teheted maxold ki a "pasikat", majd ráérsz később szarokkal leállni.
2022. máj. 19. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Igazából mindegy, hogy te mit mondasz, hiszen már csak a sportos múltjából kifolyólag is tudnia kellene, hogy az elhízás egészségtelen. Cukorbetegséget, mellrkákot okozhat (igen, elhízott pasiknál kialakulhat mellrák). A saját egészségét, durvább esetben az életét kockázatja, hogy ha tovább hízik.

Jó lenne, ha te is tudomásul vennéd, hogy az elhízás veszélyes, bár mondjuk az ideális testsúly magasságtól is függ.

2022. máj. 19. 22:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Itt nem ez a lényeg. A probléma forrása az, hogy ha miattam maradt pocakos, akkor szerinte annak is tetszenie kell, ha ez a pocak akkorára nő, hogy már a cipőjét is alig tudja bekötni.
2022. máj. 19. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak szimplán rád hárítja a felelősséget, mert nincs se akaratereje se kedve lefogyni. Neki ez kényelmes, csak magának sem meri bevallani.

Ilyenkor kell ultimátumot adni.

2022. máj. 19. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
100 kg ha nem nagyon alacsony még böven nem az a kategoria, hogy ne tudnà bekötni a cipöjét ne tùlozz kérdezö.
2022. máj. 19. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtöknek sincs igaza.
2022. máj. 19. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

"El is kezdett, de addigra már annyira megváltozott az életmódja, hogy akármivel próbálkozik, egyre csak hízik jobban."

Ez egy nagyon gyenge kifogás. Hetente 3-4 alkalommal egy óra edzés, ami akár lehet eleinte séta, az már sokat tudna segíteni. Illetve természetesen a kalória deficit. Tehát kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit felhasznál a szervezet. Ez a legfontosabb. Nyilván eleinte nem egyszerű, ha valaki olyan étrendet követett ami tele volt kalória bomba szerű ételekkel, de meg kell tanulni bizonyos dolgokat nem enni vagy egyszerűen leváltani, illetve a mértéküket csökkenteni és nincs azaz Isten, hogy ne induljon el a fogyás.

2022. máj. 19. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Tudhattad volna, hogy mihez adod a neved.
2022. máj. 19. 23:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A #7-esnek van igaza... kezd köztetek megbomlani az érzelmi kötelék. Neked ezért nem tetszik már annyira a pasid, a fickód meg ezért vesz mindent támadásnak. Így vagy úgy, a képesség megvan a palidban hogy leadja, csak éppen nem érez hozzá elég motivációt. Még 1-2 év és kakukk a storynak, legalábbis erre tennék nagyobb tétet.
2022. máj. 20. 00:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!