Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A mostani pasimat 3 éve ismertem meg. Vékony volt, sportos, viszont volt egy stresszesebb időszak, amikor feljött rá pár kiló. Nem sok, de épp elég volt, hogy legyen egy kis pocakja. Sosem gondoltam volna, de megtetszett, és mondtam neki, hogy ez még szinte semmi, ne foglalkozzon azzal, hogy leadja. Idővel ez a kis pocak megnőtt, de még ez sem volt tragédia, jól állt neki. Neki nem tetszett, de én kicsit erősködtem, hogy hagyja meg, mert valamiért nagyon beindított. És itt kezdődtek a gondok, ugyanis az a pocak egyre csak nőtt. Amikor mondta, hogy most már elkezd diétázni, direkt nem szóltam neki, nem állítottam le, mondtam neki, hogy "rendben". El is kezdett, de addigra már annyira megváltozott az életmódja, hogy akármivel próbálkozik, egyre csak hízik jobban.. ez nekem már sok, ez már nem kis pocak, hanem hatalmas, ami teljesen összenyom szex közben. Amikor kezembe akartam venni a dolgokat, hogy akkor most segítek, szólok, hogy már ne egyen többet, akkor teljesen kiakadt, hogy ehhez nincs jogom. Nincs jogom beleszólni, elvégre én mondogattam, hogy nekem ez tetszik. Igen, tetszett, hogy 70 kilóból lett mondjuk 85-90, de az nem, hogy azóta ez 100 fölé ment..
2022. máj. 19. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

A pasidon bánatháj van,lelki gondok miatt eszik annyit.

Egy barátnőmnél is így volt,megtört a kapcsolat,ő inni kezdett titokban, a pasi pedig enni.A közös hitel és lakás miatt nem tudtak,vagy nem akartak szétmenni.Most egy gombóc pasi és egy idegroncs csaj él egy még mindig fizetett lakásban.Mindkettő lusta változtatni, szakítani.

2022. máj. 20. 05:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Számít?

Ha a párod nem ad neked igazat, úgysem lesz igazad vele szemben, bármit mondunk. Mindenki leszarja, hogy kinek van igaza. Meg tudjátok beszélni vagy nem?

2022. máj. 20. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!