Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrnétek, hogy a feleségetek nem dolgozik?
#1: Igen, valamilyen szinten jogos.
De erős a gyanúm, hogy nem véletlenül vált olyanná, amilyen.
Egy tényt lehet közölni tapintatosan, úgy, hogy lássa, hogy szeretnél segíteni, meg lehet bunkó, lekezelő módon. Nekem a szövegből úgy jött le, hogy a kérdező az utóbbi kategóriát erősíti.
És ha most ilyen, ki tudja, milyen volt az elmúlt három évben? Sok férjre igaz, hogy csak addig kedves és odaadó, ameddig a gyerek meg nem születik. Utána - mivel már nem kizárólagosan övé a figyelem - egyből kimutatja a foga fehérjét.
Ettől függetlenül persze, nem jó dolog, ha egy ember tart el hármat... de a konfliktust nem újabb konfliktusok generálásával, és a kapcsolat leépítésével kéne "kezelni".
Akkor új munkahelyet kell keressen.
Oviban amúgy nem sulis nyári szünet van, 2-3 hetekre zárnak csak be, amikor max ügyeletes ovi van. De nem egész nyáron.
2 hónapig tűrtem. Eddig voltam vele. Ajánlottam neki egy helyet a végzettségének (egyetem) megfelelően, a munkahelyet ismerem, mert ott dolgozom és tudom ott jó helye lenne, nem stresszes a munka stb. "Ha gondolod jöhetnél hozzánk, segítek benne." Erre nekem esett: " Már ne is haragudj! Én akarom eldönteni hol akarok dolgozni!"
2021. 08. óta munkanélküli (35N). Ha jól tudom a mai napig nincs munkája.
Szülei eltartják.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!