Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Impotensként elnéznétek a feleségeteknek ha megcsal?
Mit számít, hogy mi mit mondunk?
A ti dolgotok.
Hat ha impotens férfi lennék és nem akarnék változtatni ezen, akkor megertenem a megcsal.
Ezen többnyire lehet változtatni, de ha konkrét behatolásos szex nincs is, akkor legalább másmilyen formában kielegithetned…
Van felcsatolhato mupenisz meg nem felcsatolhato,amit kezzel hasznalsz benne!! Kezeddel es szaddal is ki tudid eleguteni. Elvileg szajjal o is ki tud teged: mert nem kemeny,de attol mev el tudsz elvezni.
Ha ezeket nem tudjatok megbeszelni,az baj!
A megcsalas meg kb jogos. Hisz te lathatoan nem tettel eddig se semmit az o oromere. Fogadd el. Sot sokan meg ugy is elfogadjuk,h van rendszeres szex,mert amugy jo a kapcsolat.
N
ha full impotens lennék, akkor amellett, hogy előtérbe kerülnének a behatoláson kívüli szexuális tevékenységek, valószínűleg nyitott lennék arra, hogy valami megoldást keressen a kapcsolatunkon kívül is. de nem olyan formában, hogy onnantól minden felett szemet hunyok, amit csak jól esik. hanem együtt megbeszélni, mi jöhet szóba, mi férhet bele, aztán kipróbálás után kiértékelni, ő milyennek látta, nekem milyen érzés, vajon fog-e ez így működni
szóval semmiképp nem egy egyszerű helyzet.
"Na meg őszintén, manapság inkább egy impotens férfi, akivel lehet bújni, mint egy állandóan kanos fazon."
azért kíváncsi lennék, milyen szinten rossz szexuális élmények és csalódások kellenek ahhoz, hogy valaki még a partnere impotenciáját is képes legyen értékként beállítani
"hogy az nem baj, ha egy kapcsolatban minden rossz, csak a szex jó, mert akkor a felek a társadalom szerint “össze illenek"
melyik társadalom szerint van így? mert én még sehol nem láttam-hallottam senkitől olyat, hogy ha minden rossz csak a szex jó, akkor összeilletek. szóval linkelj már néhány ilyen írást mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!