Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam vállakozó, jóval többet keres mint én, mégis tőlem vagy az anyjától kéreget, meet hamarabb elkölti a pénzt, minthogy már a kezebe kerülne. Mennyire normális ez?
Én egy egyszerű takarító vagyok,.párommal van egy közös kiskolás gyerekünk is.
Párom anyjánál lakunk, én azon lennék hogy elköltözzünk innen, de egyszerűen a félretett pénzemhez azért kell hozzanyúlni mert a párom túlköltekezik.
Hitele is van, cigizik erőteljesen,sokat költ a műhelyre ész nélkülm meg az anyjának törleszt. De 2 hete már tőlem kért el 150 ezret, ez kb. 1 havi fizetésem.
Szerintem ez így nagyon nem jól van, nekem a párom sosem tett le ennyit kézbe, mindig magamnak kellett megoldanom ha saját részre kellett valami ( de akkor emg anyósom morgott minek költök...)
Mellesleg meg a gyereknek ha ruha kell, stb. azt én oldjam meg a fizumból..
Hm... Nem kell neki adnod ha kér. Mond azt hogy hát most ez meg az volt a kiadás és nincs.
Gyűjtögess egyedül, ne tudjon róla. Sok olyan asszonyt tudok, aki ezt teszi. Azért mert sosem tudhatjuk hogy mit hoz a jövő.
Szerintem el lehetne intézni akkor hivatalosan a gyerektartást.
Amennyit keres, annak 20%-a a gyereké, azt megkapnátok tőle legalább.
Miért vagy vele? :D
A gyerek nem kifogás.
Hasonló kaliber volt a fiam apja. Szintén vállalkozó, a mesés bevétel meg sose ért haza, sose úgy jött ki.
1,5 éves volt a fiam, én még gyeden vele, mikor már annyira úsztunk a csekkekel, a hitelkártyámmal, ékszereim, porcelánjaim a zaciban... szóval fogtam a gyereket, elköltöztem vele Anyuhoz, visszamentem dolgozni, baba bölcsibe és elkezdtem összerakni magam.
Utána egyedülálló anyaként mindent el tudtam érni, amit szerettem volna és visszafizettem mindent, amivel tartoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!