Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért úgy alakult ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 06:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
22%

Egy 10 évvel idősebb de már nem tudnék úgy nézni, hogy ne az jusson az eszembe, hogy az “apám lehetne”.

23N"

7 évesen megcsinált volna ? Max a bátyád lehetne .. 23 évesen te már nem kis gyerek vagy

. Közted és egy 30 êves között még a kor sem látszik.

2022. jún. 8. 12:11
 32/37 anonim ***** válasza:

Régen volt divat, hogy idősebb volt a férfi, amikor még a szülők által elrendezett házasságok voltak. Korábban már leírták miért.

A mai világban ritka kivételtől eltekintve azonos korúak a párok. Most ez alatt nem azt értem, hogy -+5 év ne lehetne akármelyikük javára. Amikor ismerkedsz, nem kéred el a személyi igazolványt, szimpátia alapján döntesz.

Egyszer nekem is volt 10 évvel idősebb pasim, de már akkor úgy éreztem magam, mintha apámmal lettem volna. Pedig jó pasi volt, de nekem a szitu mégsem tetszett. Persze vannak olyan apakomplexusos nők, akiknek ez bejön, de ez a kivétel.

2022. jún. 8. 15:09
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez a felfogás abból az időből származik, amikor a nők többsége még nem dolgozott. Ezért - ahogy az 5-ös válaszoló írta - a férfinek biztos exisztenciával kellett rendelkeznie, hogy el tudja tartani a családot. Ezt azonban egészen fiatalon kevesen tudták elérni, kivéve a nagyon gazdag családból származókat.

N

2022. jún. 8. 17:32
 34/37 anonim ***** válasza:
50%
Én 28 éves vagyok és úgy alakult az életem a legtöbb ismerősöm 20-25 éves. Fiatalnak is nézek ki, 22-24-nek mondanak. Simán ismerkedem (sikeresen) 20-huszonpár éves lányokkal is. Szerintem 5-8 év korkülönbség is belefér.
2022. jún. 8. 18:38
 35/37 anonim ***** válasza:

31-te miről beszélsz? Ki csinált volna meg és mikor ?

Nyilván nem 7 éves volt, amikor születtem, hanem 24 és igen, nekem egy idősebb férfiról a korban tőlem nem messze állt apukám jut eszembe, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Neked ez azért is probléma, mert?

23N

2022. jún. 9. 06:00
 36/37 anonim ***** válasza:
35%
35. Azt írtad a 30 éves férfi az apád lehetne.. 7 évvel idősebb férfi hogy lehetne az apád?🤔
2022. jún. 9. 15:45
 37/37 anonim ***** válasza:

Jesszusisten.

Nyilván nem szó szerint értettem, nem gondoltam, hogy ezt külön el kell magyarázni.

2022. jún. 9. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!