Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?
Egy 10 évvel idősebb de már nem tudnék úgy nézni, hogy ne az jusson az eszembe, hogy az “apám lehetne”.
23N"
7 évesen megcsinált volna ? Max a bátyád lehetne .. 23 évesen te már nem kis gyerek vagy
. Közted és egy 30 êves között még a kor sem látszik.
Régen volt divat, hogy idősebb volt a férfi, amikor még a szülők által elrendezett házasságok voltak. Korábban már leírták miért.
A mai világban ritka kivételtől eltekintve azonos korúak a párok. Most ez alatt nem azt értem, hogy -+5 év ne lehetne akármelyikük javára. Amikor ismerkedsz, nem kéred el a személyi igazolványt, szimpátia alapján döntesz.
Egyszer nekem is volt 10 évvel idősebb pasim, de már akkor úgy éreztem magam, mintha apámmal lettem volna. Pedig jó pasi volt, de nekem a szitu mégsem tetszett. Persze vannak olyan apakomplexusos nők, akiknek ez bejön, de ez a kivétel.
Ez a felfogás abból az időből származik, amikor a nők többsége még nem dolgozott. Ezért - ahogy az 5-ös válaszoló írta - a férfinek biztos exisztenciával kellett rendelkeznie, hogy el tudja tartani a családot. Ezt azonban egészen fiatalon kevesen tudták elérni, kivéve a nagyon gazdag családból származókat.
N
31-te miről beszélsz? Ki csinált volna meg és mikor ?
Nyilván nem 7 éves volt, amikor születtem, hanem 24 és igen, nekem egy idősebb férfiról a korban tőlem nem messze állt apukám jut eszembe, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Neked ez azért is probléma, mert?
23N
Jesszusisten.
Nyilván nem szó szerint értettem, nem gondoltam, hogy ezt külön el kell magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!