Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?
Nekem nem tetszettek soha az idősebb férfiak, mindig korom neki párom volt. Egy 10 évvel idősebb de már nem tudnék úgy nézni, hogy ne az jusson az eszembe, hogy az “apám lehetne”.
23N
Nagyon vicces vagy, de néhány hónap eltérést senki sem hív korkülönbségnek.
Attól, hogy senki sem botránkozik meg rajta, 5 év fölött már a többség korkülönbségnek definiálja, teljesen jogosan.
18. A fiatalabb nő-idősebb férfi alatt itt sokan nem csak azt értik, amikor a nő huszonéves, a férfi meg 35-40-50.
Én 28 éves vagyok, a párom 22 éves és sokan már azért is baszogatni kezdenek, mert még a 6 évet is soknak tartják. Itt nagyon sok ember még az 5-10 év korkülönbségen is kötözködni kezd, szerintem senki nem 15-20-30 évekről beszélt itt most első sorban.
19
mivel ez nem volt pontosítva ezért fejtettem ki a vélemény úgy ahogy. Nekem az idősebb az min +15 év. A 6 év az semmi, aki meg ezen rugózik azt tényleg nem értem.
Ha őszintén szereti egymást két fél akkor az 50 év se számít, mert az ő dolguk. Itt a kérdező - amit sose tudtunk meg - gondolom arra volt kíváncsi miért az a normális ha egy pasi egy kapcsolatban az idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!