Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért úgy alakult ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 06:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszettek soha az idősebb férfiak, mindig korom neki párom volt. Egy 10 évvel idősebb de már nem tudnék úgy nézni, hogy ne az jusson az eszembe, hogy az “apám lehetne”.

23N

2022. máj. 15. 10:00
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem patikamérlegen mérve egykorúak, hanem úgy kb. 2 év még nem jelentős eltérés, 5 is legfeljebb tinikorban, de ez a felnőtt párkapcsolatok kategória.
2022. máj. 15. 10:02
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces vagy, de néhány hónap eltérést senki sem hív korkülönbségnek.

2022. máj. 15. 15:20
 14/37 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanígy pl. 3-7 év korkülönbség se olyan jelentős, erre senki nem kapja fel a fejét, a legtöbb embernek nincs baja ezzel.
2022. máj. 15. 15:40
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy senki sem botránkozik meg rajta, 5 év fölött már a többség korkülönbségnek definiálja, teljesen jogosan.

2022. máj. 15. 15:53
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
15. Oké ezt értem. De a korkülönbség szó nem egyből kizárólagosan valami negatív dolgot feltételez. Ha azt mondom korkülönbség van egy pár két tagja között az nem kizárólag valami rosszat jelent.
2022. máj. 15. 16:19
 17/37 anonim ***** válasza:
38%
A párom és köztem 17 év van. Nekem mindig is az idősebb, sármos férfiak tetszettek. Tudják mit akarnak, tapasztaltak, magabiztosak. Az meg pont nem érdekel, más mit gondol erről.
2022. máj. 16. 10:13
 18/37 anonim ***** válasza:
22%
Lehet tagadni vagy sem a 21. században a legtöbb fiatal 20-as lány apakomplexusos és egy idősebb férfiban látják az apjukat aki vigyáz rájuk, meg gondoskodik róla. Minél idősebb egy nő annál jobban tudja mit akar. A legtöbb idősebb férfinak meg ez nem jó, nekik az kell hogy a nő irányítható és befolyásolható legyen. Lehet itt csűrni csavarni de ez van. Én mindig örülök ha látok kézenfogva fiatal párokat, mert nem a rövidebb utat választják. Az meg hogy sármos, tudják mit akarnak olcsó kifogás. Egy korban passzoló fiú nem lehet sármos és határozott? Nyilván egy 40-es nő és egy 55 éves férfi pár más tészta mint egy 18-20 éves nő és 35-40 éves férfi pár.
2022. jún. 4. 15:55
 19/37 anonim ***** válasza:
46%

18. A fiatalabb nő-idősebb férfi alatt itt sokan nem csak azt értik, amikor a nő huszonéves, a férfi meg 35-40-50.

Én 28 éves vagyok, a párom 22 éves és sokan már azért is baszogatni kezdenek, mert még a 6 évet is soknak tartják. Itt nagyon sok ember még az 5-10 év korkülönbségen is kötözködni kezd, szerintem senki nem 15-20-30 évekről beszélt itt most első sorban.

2022. jún. 4. 20:04
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

19

mivel ez nem volt pontosítva ezért fejtettem ki a vélemény úgy ahogy. Nekem az idősebb az min +15 év. A 6 év az semmi, aki meg ezen rugózik azt tényleg nem értem.

Ha őszintén szereti egymást két fél akkor az 50 év se számít, mert az ő dolguk. Itt a kérdező - amit sose tudtunk meg - gondolom arra volt kíváncsi miért az a normális ha egy pasi egy kapcsolatban az idősebb.

2022. jún. 4. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!