Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy egy férfi figyelmét felkelltse egy sokkal (mondjuk 30 évvel fiatalabb) nő?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, vonzó lehet számára hogy fiatal, csinos, de szerintetek eljuthat odáig, hogy érdeklődjön a nő iránt és akár bele is szeressen? Gyakran fordul ilyen elő? Nem jut az eszébe, hogy ez a nő túl fiatal hozzá és el se tudná képzelni vele? Persze nem egy tizenéves lányra gondolok:)Ha van saját vagy ismerős sztori, arra is kíváncsi vagyok.
2009. dec. 6. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
50-es férfiaknál van olyan, hogy kapuzárási pánik és ilyenkor néha elvesztik a józan ítélőképességüket, ha egy fiatal és csinos lány kilátásban van. Nem ritka ez, sok fiatal nőnek épp az idősebb férfiak a vonzóak, szóval jó esély van rá, hogy érzelmek is kialakuljanak. Apám barátnője 21évvel fiatalabb, már lassan 10éve együtt vannak, tehát nem pillanatnyi felindulásból szerettek egymásba, hanem komolyan.
2009. dec. 6. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
igen, van olyan, és kb addig tart, míg ágyba nem viszi.
2009. dec. 6. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig létezik ilyen. Láttam már 25 éves nőt 46 éves férfivel és tökéletesen megvoltak. A minap volt is a családi kapcsolatok témakörben egy kérdés, ahol szintén huszonéves nő negyves férfivel.
2009. dec. 7. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik egyetemi tanár most vett feleségül egy nála több, mint 30 évvel fiatalabb hallgatót, és jön a baba. Kicsit furcsa, jobban mondva nagyon, de hát van ilyen, és ha szeretik egymást, miért ne?
2009. dec. 7. 05:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztosan észrevenné a pasi, de nem feltétlen tartós komoly kapcsi szándékával,hiszen ha ekkora a korkülönbség, nem biztos hogy huzamos ideig bírná a csajt szuflával :) De tuti elnyerheti a csaj a figyelmet ha azzal áll elő hogy a lánya :))))) Az is full apakomplexusos lehet aki 30évvel öregebb manust ... nagyapát akar magának :)))
2009. dec. 7. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen előfordulhat ilyen,de őszintén szólva elég pici esélyt látok rá,és elég ritka,hogy az ilyen kapcsolatnak nem a szex a mozgatórugója.Tisztelet a kivételnek!
2009. dec. 7. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minden kapcsolatnak a szex a mozgatórugója, legalábbis egy darabig. Aztán pedig nem kor, hanem személyiség függő, hogy mi lesz a későbbiekben. :D
2009. dec. 8. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!