Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?
20: Én is így értelmeztem a kérdést, és hogy felnőtt korban, nyilván nem úgy, hogy az egyik fél még 19 éves sincs.
"már azért is baszogatni kezdenek, mert még a 6 évet is soknak tartják"
Ez hogy néz ki?
Én arról se beszélek senkinek, hogy járok-e valakivel. És ha igen? Akkor mért mesélném el a korát?
Egy 28 éves már nem fogja komolyan venni azokat a dolgokat, amik annak számítanak egy húsz évesnek pl. Ugyanúgy, ahogy a húsz éves sem tudja elképzelni, hogy milyen dolgozni vagy a munka miatt feszültnek lenni, a megélhetésért aggódni.
Igen, lehet, hogy van empátiája mindkettőnek, de az nem elég ide.
24. Nem empátiáról beszélek, hanem emlékek felidézéséről. Te nem emlékszel, hogy kb. milyen ember voltál 8 évvel ezelőtt? Ha visszagondolsz nem emlékszel az akkor téged foglalkoztató problémákra és azok jellegére? Nem tudsz reflektálni az akkori éned és a mostani közti különbségekre? Nagyobbrészt nem tudsz szót érteni egy átlagos tőled 8 évvel fiatalabb emberrel?
Őszintén azt gondolom továbbra is, hogy ez így működik, főleg mert magamon is ezt látom.
23: Életmód kérdése. Ha pl. mindketten doktoranduszok, és gyerekek otthon, akkor mindketten ugyanabban az életszakaszban vannak nagyon körülbelül.
Ha mindketten 2-3 éve dolgoznak, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!