Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért úgy alakult ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy alakult ki, hogy inkább fiatalabb nő és idősebb férfi egy pár?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 06:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

20: Én is így értelmeztem a kérdést, és hogy felnőtt korban, nyilván nem úgy, hogy az egyik fél még 19 éves sincs.

"már azért is baszogatni kezdenek, mert még a 6 évet is soknak tartják"

Ez hogy néz ki?

Én arról se beszélek senkinek, hogy járok-e valakivel. És ha igen? Akkor mért mesélném el a korát?

2022. jún. 5. 00:12
 22/37 anonim ***** válasza:
85%
Az unokahugom most 20 éves, jóformán most lépett ki a kamaszkorbol, a párja meg egy 28 éves férfi. Akkora különbség van köztük szellemileg és erettsevileg, mint egy szakadék. Ebben a korban a korkülönbség szerintem borzasztoan sokat számít, mert az életben teljesen más problémákkal szembesülnek, amit egyikük sem ért meg igazán a másik oldaláról.
2022. jún. 5. 08:18
 23/37 anonim ***** válasza:
37%
22. A 28 éves miért ne értené meg egy 20 éves problémáit? Ő már volt egyszer 20 éves és nem is régen, nem pl. negyven éve. Akinek van agya, az csak visszaemlékszik a saját korábbi állapotára abban a korban. Lehet ezt tudatosan is csinálni.
2022. jún. 5. 08:45
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

Egy 28 éves már nem fogja komolyan venni azokat a dolgokat, amik annak számítanak egy húsz évesnek pl. Ugyanúgy, ahogy a húsz éves sem tudja elképzelni, hogy milyen dolgozni vagy a munka miatt feszültnek lenni, a megélhetésért aggódni.

Igen, lehet, hogy van empátiája mindkettőnek, de az nem elég ide.

2022. jún. 5. 15:10
 25/37 anonim ***** válasza:
24%

24. Nem empátiáról beszélek, hanem emlékek felidézéséről. Te nem emlékszel, hogy kb. milyen ember voltál 8 évvel ezelőtt? Ha visszagondolsz nem emlékszel az akkor téged foglalkoztató problémákra és azok jellegére? Nem tudsz reflektálni az akkori éned és a mostani közti különbségekre? Nagyobbrészt nem tudsz szót érteni egy átlagos tőled 8 évvel fiatalabb emberrel?

Őszintén azt gondolom továbbra is, hogy ez így működik, főleg mert magamon is ezt látom.

2022. jún. 5. 15:14
 26/37 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudok. Aki tőlem fiatalabb nyolc évvel, az meg kamasz. Emlékszem rá, hogy milyen voltam, ezért pontosan ugyanúgy néznek rá, mint egy gyerekre, aki nálam tapasztalatlanabb. Nekem ebben nem lenne semmi vonzó.
2022. jún. 5. 16:20
 27/37 anonim ***** válasza:

23: Életmód kérdése. Ha pl. mindketten doktoranduszok, és gyerekek otthon, akkor mindketten ugyanabban az életszakaszban vannak nagyon körülbelül.

Ha mindketten 2-3 éve dolgoznak, akkor is.

2022. jún. 5. 18:24
 28/37 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen más. Az egyik sulizik, a másik évek óta dolgozik.
2022. jún. 5. 18:49
 29/37 anonim ***** válasza:
28: Elmondom, hogy 31 éves koromig voltam nappalis egyetemista. És akkor még nem is voltam doktorandusz se.
2022. jún. 5. 18:51
 30/37 anonim ***** válasza:
29. Igen, ezt én sem értem a 28-as válaszolónál. Én 25 évesen mentem egyetemre. Nem mindenki egyből érettségi után megy.
2022. jún. 5. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!