Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hosszútávon mennyire műkődhet?

Figyelt kérdés

A nőveremről van szó és szeretném leszögezni, hogy nem akarok ítélkezni felette, de sokat agyalok azon, hogy morálisan mennyire elfogadható, amit csinál. 7 éve van együtt a férjével, de ez alatt a 7 év alatt én tudok összesen 2 pasiról (lehet volt több is), akikkel valamilyen okból pl.hobbi vagy munka egész jóban lett, volt valami fellángolás szerűsége, de végül átgondolta és nem történt egyikkel se semmi, mert mindig azt mondja, hogy a férjénél jobban úgy sem illik senki mással össze. Nem gonoszság ez a férje mellett? Engem általában beavat mindenbe és sokszor gondolkozom rajta, hogy vajon ilyen egy normális házasság? Sokáig azt hittem, hogy ő egy követendő példa az életemben, hisz 19 évesen megtalálta a Nagy Őt és látom, hogy sokat dolgoznak mindketten a házasságukon, de aztán meg megismer tesóm valakit és elkezd hozzá vonzódni és konkrétan azon agyal, hogy elhagyja-e a sógoromat. Ez csak nekem fura?

Tudtommal testileg sose csalta meg a sógoromat, de szokott vonzódni másokhoz, ami már sok embernek sztem megcsalásnak számít.

2022. máj. 14. 13:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

A nővéred túl fiatalon, túl korán kötötte le magát. Hiányzik neki az, ami emiatt kimaradt az életéből. A flörtök, a kapcsolatok, a pasizás.

Igazuk van a többieknek amiket írtak.

Bár én azért hozzá tenném, ha egy hét éves kapcsolatban már előfordul az ilyen, ráadásul már többször is, rendszeresen, az nem normális. Egy 10-15-20 éves kapcsolatban normális ha felfigyelünk másra is. De már hét évnél, és ráadásul már annyi idő alatt többször...De ez amiatt van, amit az elején írtam.

Egyébként arról nem tehet az ember mit érez. Onnantól vonható felelőségre, kérhető számon, mikor már tesz is az érzelmeiért.

Mondjuk olyan fiatalon mint te vagy, ráadásul kapcsolat, komoly kapcsolat nélkül, vagy annak még nagyon elején, mindenki ennyire ideálisan képzel egy párkapcsolatot. Hogy csak ketten, csak egymásnak, senki más nem létezik. Aztán idővel rájön, ez nem egészen így van.

2022. máj. 14. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!