Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hosszútávon mennyire műkődhet?

Figyelt kérdés

A nőveremről van szó és szeretném leszögezni, hogy nem akarok ítélkezni felette, de sokat agyalok azon, hogy morálisan mennyire elfogadható, amit csinál. 7 éve van együtt a férjével, de ez alatt a 7 év alatt én tudok összesen 2 pasiról (lehet volt több is), akikkel valamilyen okból pl.hobbi vagy munka egész jóban lett, volt valami fellángolás szerűsége, de végül átgondolta és nem történt egyikkel se semmi, mert mindig azt mondja, hogy a férjénél jobban úgy sem illik senki mással össze. Nem gonoszság ez a férje mellett? Engem általában beavat mindenbe és sokszor gondolkozom rajta, hogy vajon ilyen egy normális házasság? Sokáig azt hittem, hogy ő egy követendő példa az életemben, hisz 19 évesen megtalálta a Nagy Őt és látom, hogy sokat dolgoznak mindketten a házasságukon, de aztán meg megismer tesóm valakit és elkezd hozzá vonzódni és konkrétan azon agyal, hogy elhagyja-e a sógoromat. Ez csak nekem fura?

Tudtommal testileg sose csalta meg a sógoromat, de szokott vonzódni másokhoz, ami már sok embernek sztem megcsalásnak számít.

2022. máj. 14. 13:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Normális esetben rendben van az, ha egy kapcsolatban más is megtetszik. Az viszont nem az, hogy szándékosan keressük annak a másiknak a társaságát, aki iránt szinten vonzalmat érzünk. Valószínűleg mégsem annyira jó a házasságuk, mint amennyire gondolod vagy amennyire ő előadja. Valószínűleg külső megerősítésre vágyik más ferfiaktol, hogy nem csak a férjének de más férfiaknak is kéne.

23N

2022. máj. 14. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon 7 év együttlét után még csoda hogy együtt vannak egyáltalán
2022. máj. 14. 13:51
 13/21 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem igazad lehet, de nem ő adja elő, hogy jó a házasságuk, hanem csak látom, hogy nagyon őszinték egymással, sokszor ölelgetik, puszilgatják egymást, félszavakból értik mit akar a másik stb. Annyi, hogy a nővérem extrovertált a férje pedig introvertált, azaz neki nem igazán vannak hobbijai, a nővérem meg állandóan megy vagy csinál valamit. Más okot nem látok rá miért tünnek fel ezek a fellángolások nála. Régen olyan kapcsolatot akartam, mint amilyen az övéké, de most meg néha belegondolok milyen rossz, hogy mások így felkeltik a házastársad figyelmét miközben te otthon várod szeretettel.
2022. máj. 14. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nincs 2 egyforma kapcsolat, mindenkinek más válik be. Gondolom az is közrejátszik hogy nagyon fiatalon kötötte le magát, nem tapasztalt mást és kíváncsi. Épp ezért nem értek egyet (többek között) a fiatalon (mondjuk 25 alatti) házasodással de mindenki azt csinál amit akar.

Szerintem ez még mindig jobb, mintha féltékenykednének, titkolóznának, stb stb.

Ha egy pár tud arról nyíltan beszélni hogy mi zajlik le bennük, nem történik semmi akkor az egy jó dolog. Naivság lenne azt gondolni hogy egy jó kapcsolatban az ember nem néz rá másra. De. Sőt, amit írsz hogy elgondolkodik hogy elhagyná-e. Ez szerintem nem arról szól hogy elhagyná, hanem elfantáziálgat arról hogy milyen lenne egy másik élet. Ez megintcsak azt gondolom azért van mert nem tapasztalt túl sokat és kíváncsi, de vannak emberek akik amúgy is ilyenek, akik szeretnek fantáziálni. A nap végén meg úgyis az számít hogy hazamegy, hogy belátja hogy szereti a férjét és vele akar lenni és nem tesz olyat amit megbánna.

Szerintem az egy jó kapcsolat ahol a felek nyíltan kommunikálnak ilyenekről (is), hiszen ezba realitás. Amíg a határokon senki sem lép át, addig oké.

Azt még hozzátenném hogy te ne mások kapcsolata alapján akard a sajátodat intezni (akár most akár később). Nincs 2 egyforma ember, nem mindenkinek valik be ugyanaz. A saját kapcsolatodat a saját nézeteid szerint kezeld és ne másokén rugózz.

Én se értek sok mindent a bátyám kapcsolatán, nincs bajom a barátnőjevel de én x szitut tök máshogy kezelnék. De nem szólok bele, nem rugózok rajta. Ha valamit elmond, meghallgatom, ha kéri a véleményem, elmondom. Amúgy meg intézi magának és nem foglalkozom ezzel. Nem érdektelenségből csak mások vagyunk.

2022. máj. 14. 14:19
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 Köszi a részletes választ, de egyébként minden válaszolónak hasznosnak találtam a válaszát.
2022. máj. 14. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Én kb akkor rózsaszín ködben vagyok 5 év után is.. Úgyszintén első pasi az életembe de még mindig imádom. Max olyan volt hogy egy pillanatra megtetszett valaki, de fellángolás nem igazán. Valahogy mindig eszembe jut, hogy milyen jó pasi. Még elképzelni sem képzeltem, hogy mással legyek. Max az tetszik néha, ha bókolnak nekem, de itt meg is áll a tudomány. Mindenben együtt csak vele. Igazából az ilyen példaképeknek nincs értelme. Nem tudhatod hogy a látszat mögött mi is van igazán. Két barátnőm is együtt volt már x ideje a barátjával az egyiket bántotta is, pedig elvileg hu de nagyon szereti, a másikat pedig egy időben elhanyagolta. Azt soha nem lehet tudni, hogy milyen egy kapcsolat.

Volt olyan is, ahol tényleg azt láttad, hogy milyen jó a házasság, meg egyébként a nő is azt érezte hogy minden klappol, a szex is jó, van rendesen. Eközben a férfi más nőnél is volt nem egyszer.

A nővéred még kb szentnek számít, mert ahogy "baj" Lenne egyből visszatér.

2022. máj. 14. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
14# én se vagyok tapasztalt és nem fordult meg a fejemben, hogy mással legyek, vagy milyen lenne ha... Egyszerűen nem is érdekel. Nyilván mások az emberek, de azért mégis.
2022. máj. 14. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 természetesen amit leírtam az egy szubjektív vélemény, illetve a környezetemben látottak, tapasztaltak alapján kialakított nézet, nyilván nem mindenkire áll:)
2022. máj. 14. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

17-

Addig nem fogod tudni úgysem, hogy milyen ez, amíg nem volt hosszú kapcsolatod vagy nincs annyi tapsztalatod. Az első kapcsolatomban (ami majdnem négy évig tartott) én is azt hittem, hogy soha senkit nem fogok szeretni és más sem fog tetszeni a paromon kívül.

Erre most a negyedik kapcsolatomban vagyok, ami messze a legkomolyabb és ahol eddig valaha a a legboldogabb vagyok.

2022. máj. 14. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
Miért is? Az évek alatt azért fejlődtem. Még mindig szerelmes vagyok belé. Nem veszekedünk sokat, szinte tökéletesen kiegészítjük egymást. Boldog vagyok mellette/vele. Lehet hogy neked ez volt az utad, de tudod minden ember más utat jár be. Nem vagyunk egyformák, ez így szép. Nem mindenkinek jelenti azt a tapasztalat, hogy x emberrel együtt vagyok, és már tapasztalt leszek, és nyilván ugyanez vonatkozik a kíváncsiságra, és a kiélésre is. Tapasztalatot egy ember mellett is tud szerezni az ember, illetve nem csak kapcsolatban, kíváncsi személy szerint a különböző pasikra nem vagyok, kiélni pedig inkább úgy akarom magam, hogy teljesítem a bakancs listám.:)
2022. máj. 14. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!