Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek normális dolgok így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek normális dolgok így egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátom szinte mindig, mindennap elmondja, hogy szeret. De még sem értem a viselkedését, bizonytalan vagyok magamban is, nincs egy szál önbizalmam sem.

A barátom szinte sosem dicsér meg, mint az elején, inkább azt mondja rám lusta vagyok. Azt mondja viselkedjek vele szemben szépen, ne szóljak semmiért, mert ha nem, akkor büntetni fog. Persze ő ezt viccből mondja, de volt már olyan, hogy ilyenkor nem is szexelt velem, elutasított. Csak akkor fogja teljesíteni amit én szeretnék, ha egy rossz szavam sincs ellene.

Volt már olyan, hogy az utolsó pillanatban lemondta a találkozót, de még a pénzt is szokta emlegetni, hogy mennyit költött rám.

2022. máj. 13. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem az! Acélozd meg magad annyira, hogy elhagyod.

Hidd el mindenki 100x jobb lesz nála, akivel a későbbiekben összehoz az élet.

2022. máj. 13. 12:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem már jóval nehezebb dolgom lenne 28 évesen.
2022. máj. 13. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#10: Mert felismerhető a stílusod, csillagvirág. Ugyanazt a mintát követed minden kérdésednél. Legyél már kicsit kreatívabb. :)
2022. máj. 13. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom hogy fuss
2022. máj. 13. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha 28 vagy? A mérgező mocsokkal én is így jártam. Nem akartam dobni, mert hitegettem magam, hogy majd ha együtt élünk jobb lesz, meg hogy lehet basszus akkor senkim sem lesz, meg a maga módján szeret stb. a frászt, megsúgom. Lehetett volna más, de én maradtam...aztán 28 évesen ő dobott, mert azt hitte mostmár jó pasi...szóval feleslegesen elpazaroltam majdnem 2 évet, ráadásul a korona miatt nehézkessé vált a párkeresés. Ha felmerülnek ezek a kérdéseid amiket feltettél, akkor jól érzed, hogy nem ok a kapcsolat. Ne pazarolj rá több időt, mert 2 év múlva dob téged, mert azt hiszi miss tökéletest megkaphatja, akkor rosszabb lesz. Menekülj!
2022. máj. 13. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
28 évesen még előtted az élet, teljesen felesleges 1 percet is pazarolni ilyenre, sőt ha 20 év múlva futsz össze hasonlóval is instant kuka.
2022. máj. 13. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!