Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet valaki ilyen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen nem törődöm?

Figyelt kérdés

Itt a horagsz szezon párom tavaly nyár végén kóstolt bele először mára szenvedélye lett.

A fiunk 10 hónapos.

Most hogy elkezdodott a szezon semmi másrol nem szól csak erről.

Munka után horgaszboltba megy szinte mindennap (de én már megint mennyit költöttem kajára??) aztán itthon haverjai al telefonról erről milyen etető anyaghoz mi kell, meg a damilok, meg a horgok...

Illetve állandóan azt pakolgatjuk jobbra balra, balról jobbra ebbe a kicsi lakásba.

Minden magyarul e körül forog.

Elegem van.

Semmit nincs velünk heti 1x hétköznaponként kijar 4-5 óra hosszara plusz szombat estétől vasárnap reggelig kint van. (nem! Nem csal meg, kapok képeket kintről mindig küld illetve telefonon is szoktunk beszélni! Nem erről van szó meg mielőtt valaki elkezdene)

Elegem van már abból hogy elvesztettük mint apuka és társat, se velem se a gyerekkel nem foglalkozik.

És ez lesz ószig.

Ti ezt mennyire toleralnatok?

Tényleg semmibe nem segít, se pelenkazas, se fürdetés, etetésbe néha szokott este a vacsi al mert akkor ugye már el van pakolva a horgász cucc.

Van még valakinek ilyen elvetemült társa?

Akinek a hobbi fontosabb lassan mint a család?

2022. máj. 13. 06:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
89%
Ja és mielőtt jönne a háborgás: mindkettőnknek van hobija. Nekem több időmet foglalja le, de ha úgy van, a férjem velem tart, közben tudunk beszélgetni. Én meg ott vagyok, mikor az ő hobbija van soron, adott esetben segítek neki vagy csak ülök mellette. Mert ő is igényli a társaságom, nem mert vigyázni kell rá.
2022. máj. 13. 09:44
 42/73 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, én férjem is óriási horgász.

Ő is járt éjszaka. Az első évben, miután a gyerek megszületett, sokkal kevesebbet jutott el, éjszaka csak kétszer, de akkor is úgy, hogy olyan tóhoz mentünk, aminek a partján vannak kis faházak, oda tudtunk menni mi is a gyerekkel. Egyébként meg egy-egy délutánra, de csak ritkán.

Az első egy-két év gyerekkel ilyen. De után már vitte magával a fiát, sátorban elvolt.

2022. máj. 13. 09:46
 43/73 anonim ***** válasza:
89%

Mit jelent az hogy adjon haza minden pénzt? Én vhogy nem is értem a logikáját se ennek.

Ha tényleg az asszonyt nem bírja, vajon mért nem viszi el a gyereket egy hosszabb sétára, játszóterezésre? Addig se lenne ott a felesége.

2022. máj. 13. 10:08
 44/73 anonim ***** válasza:
0%
38, meet amúgy a hétvége mire való, ha nem pihenésre? Be kell kuckózni, együtt pihenni. Gondolom hétközben még munka után is csináld ezt, meg azt, mint mindenhol. A heti egyszer 4-5 órára meg nyugodtan mehet a kérdező is a gyerekkel, jó idő van, és a gyerek se annyira kicsi
2022. máj. 13. 10:16
 45/73 anonim ***** válasza:
*39, a 38 én voltam
2022. máj. 13. 10:17
 46/73 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném én, hogy mit szólnál te, ha a férjed egy 10 hónapos gyerek mellett egész hétvégén csak dögleni akarna.
2022. máj. 13. 10:23
 47/73 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha otthon lenni egy 10 hónapos gyerekkel akkora nagy pihenés és semmittevés, akkor a férj miért menekül előle? Nem pihenni akar munka után, ahogy "anya is pihenget egész nap otthon a gyerekkel"?
2022. máj. 13. 10:59
 48/73 anonim ***** válasza:
18%
Azért ez a "mert egy 10 hónapos gyerekkel bezzeg", ez netto mártírkodás. Ha meg a pasi tényleg ilyen, azt a kérdezőnek tudnia kellett volna, hogy hajlamos túlzásokba esni. Mindig mondom, hogy nem jó ötlet pár hónap ismerettséggel szülni a világba. Aztán meg ez a vége
2022. máj. 13. 11:06
 49/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férjed ezzel próbál menekülni az apaság elől.
2022. máj. 13. 12:16
 50/73 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem tud idomulni az új élethelyzethez, egyszerűbb elmenekülni. Neki ez kikapcsolódás a javából, neked nyűg. Beszélgessetek, mert ha nem, annak nem lesz jó vége.

Így valóban igaz, hogy lehet több pénzed is maradna hó végére, meg több időd is lenne gyerek nélkül a láthatások alatt. Keressetek kompromisszumot a helyzetben. Szerintem sajnálatos, hogy ennyire nem akar időt tölteni veletek. Ez valahogy nagyon rossz irányba ment...

2022. máj. 13. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!