Lehet, hogy az orvosom kicsit nem törődöm?
Írd be ide az eredményeket amik nem stimmeltek, és utánanézek.
Nem szabad mindentől megijedni, az ember vérképe ritkán tökéletes, még az is befolyásolja, hogy mit ettél előző nap.
Ha gond lenne, biztosan szólt volna a doki, mindazolnáltal szegények eléggé le vannak terhelve, legalábbis az sztk-sok, az enyém is gyakran legyint dolgokra, de ha olyan van azt megmagyarázza. (kérdezni kell!!)
A terhesvitamin engem nagyon puffaszt, szerintem ne szedjél olyat.
Szedj folsavat, az fontos, esetleg természetes kalciumot mikor a csontosodás kezdődik (Tovita kalcium tojáshéjból) vagy a Hipp natal folyékony vitaminját, az még finom is.
Max. ha görcsölgetsz, magneB6-ot, és próbálj változatosan étkezni, zöldségeket is, más vitamin nem kell szerintem. Gyógynövényboltos vagyok, utánanéztem, és én is babát várok, 9. hét:)
Amik eltérőek voltak:
Karbamid: 2,25 mmol
Kreatinin: 40,0 umol
össz. bilirubin: 38,1 umol
Direkt bilirubin: 5,6 umol
log sTfR / Ferr: 1,05
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!!! :)
Miért jársz hozzá ha megkérdőjelezed a tudását? Itt senki nem tudja jobban, mint egy orvos(hacsak nem ért hozzá)
Ha baj lenne akkor mondaná. A vitaminokat pedig szedned kell, nem neki kell mondania. Ez a te döntésed. Ha nem szedsz vitaminokat akkor sok gyümölcs és zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!