Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy az orvosom kicsit...

Lehet, hogy az orvosom kicsit nem törődöm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! a 12. heti vérvételnél 5 eltérés volt a vérképemben, nem igazán értek hozzá, hogy mi mit jelent sajnos, de csak legyintett rá, mintha ez még beleférne vagy ilyesmi...gondoltam ő biztos jobban tudja, de mostanában azon gondolkodtam, hogy nem e kéne valamilyen terhesvitamint szednem vagy ilyesmi, csak mert semmit sem mondott és hát mindenki szokott szedni valamit nem? nem értem nekem mért nem kell...volt már másnál is ilyen, hogy nem mondott semmit a doki és mégis szedett valamilyen vitamint? vagy ez egy olyan dolog amit feltétlenül egyeztetni kell?
2010. ápr. 16. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondta, hogy nem jó az eredmény, akkor ne aggódj. Bizonyos eredmények éppen a terhesség hatására eltérőek, ezen ne aggódj, ez minden terhes nőnél igy van. A többlet vitaminra szükséged lesz a baba miatt, amit megoldhatsz úgy is, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, bár az igaz, hogy a terhesvitaminba többféle vitamin megvan, és elegendő mennyiségben.
2010. ápr. 16. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Írd be ide az eredményeket amik nem stimmeltek, és utánanézek.

Nem szabad mindentől megijedni, az ember vérképe ritkán tökéletes, még az is befolyásolja, hogy mit ettél előző nap.

Ha gond lenne, biztosan szólt volna a doki, mindazolnáltal szegények eléggé le vannak terhelve, legalábbis az sztk-sok, az enyém is gyakran legyint dolgokra, de ha olyan van azt megmagyarázza. (kérdezni kell!!)

A terhesvitamin engem nagyon puffaszt, szerintem ne szedjél olyat.

Szedj folsavat, az fontos, esetleg természetes kalciumot mikor a csontosodás kezdődik (Tovita kalcium tojáshéjból) vagy a Hipp natal folyékony vitaminját, az még finom is.

Max. ha görcsölgetsz, magneB6-ot, és próbálj változatosan étkezni, zöldségeket is, más vitamin nem kell szerintem. Gyógynövényboltos vagyok, utánanéztem, és én is babát várok, 9. hét:)

2010. ápr. 16. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm! erre nem is gondoltam, hogy talán a terhesség miatt eltérő :) akkor megnyugodtam :)
2010. ápr. 16. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Amik eltérőek voltak:

Karbamid: 2,25 mmol

Kreatinin: 40,0 umol

össz. bilirubin: 38,1 umol

Direkt bilirubin: 5,6 umol

log sTfR / Ferr: 1,05

Köszönöm a segítséget és a válaszokat!!! :)

2010. ápr. 16. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
a vérképre sajna nem sokat tudok mondani de ha a doki szerint így jó akkor biztos nincs gond én nem szoktam aggódni ha van eltérés és mégis rábólint ilyen nekem a vizelet bakterem volt valami olyasmit írtak hogy valamilyen baktérium flóra kontamináció valószínű na én azt hittem hogy kitudja milyen nagy bajom van de nem volt hál istennek és a doki is azt mondta hogy az nem jelent fertőzést úgyhogy megnyugodtam viszont a terhes vitaminra az olyan kismamákat mint az előző is nem értem meg azt tanácsolja másnak hogy ne szedd mert nem jó puffaszt meg hányingert okoz de azért ő szedi nevetséges már annyi féle van én szedtem az elevitet majd 13 héttől át tértem femibionra mert abba jód is van és egyiktől sincs semmi bajom viszont a vérképen eddig mindig jó volt csak gyümölccsel meg zöldséggel nem tudsz annyi vitamint a szervezetbe juttatni a folsav és a vas nagyon fontos ilyenkor esetleg külön is szedheted csak ezeket de ha a dokid nem ajánlott semmit esetleg a védőnődet is megkérdezheted erről .szép baba várást
2010. ápr. 16. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért jársz hozzá ha megkérdőjelezed a tudását? Itt senki nem tudja jobban, mint egy orvos(hacsak nem ért hozzá)

Ha baj lenne akkor mondaná. A vitaminokat pedig szedned kell, nem neki kell mondania. Ez a te döntésed. Ha nem szedsz vitaminokat akkor sok gyümölcs és zöldség.

2010. ápr. 16. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem legalább 7 eltérés szokott lenni a vérképemben ami meg van csillagozva,de azt mondja a doki h ez terhesség alatt normális.mért kérdőjelezed meg a tudását?ő jobban tudja.
2010. ápr. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!