Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párod alapvetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod alapvetően matematikai műveleteket nem tudna elvégezni?

Figyelt kérdés

15,6175:5=

Elfelejtette az írásbeli osztást, nem tudja, hová kell húzni a tizedesvesszőt.

2022. máj. 12. 10:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy zavarna, szerintem utoljára én is akkor számoltam így, amikor tanultam általános iskolában. Egyáltalán nem számít ez egy párkapcsolatban, teljesen más dolgok lényegesek.
2022. máj. 12. 12:51
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálam emelve van a léc. Ha programozni nem tud, akkor kuka.
2022. máj. 12. 12:52
 23/38 A kérdező kommentje:

Na, az már valami.

2022. máj. 12. 13:10
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugye kérdező nem gondoltad komolyan, hogy 22es ezt nem viccből írta?
2022. máj. 12. 13:16
 25/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, bár éppenséggel igaz is lehetne. Alapszinten programozni talán nem is olyan nem nagy dolog, ráadásul a digitalizálódó világban az alapműveltség része lehet. Lehet 100 év múlva olyan természetes lesz, minthogy ma okostelefont használnak a képzetlen emberek is.
2022. máj. 12. 13:20
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyetemen volt olyan fizika ZH-m, ahol az elején derült égből villámcsapásként mondta a tanár hogy nem lehet számológépet használni. Vért izzadtam a feladatokkal (, volt osztás is).

Viszont a dolgozatokon kívül elég valószínütlen, hogy az embernél ne legyen bármi eszköz amivel tud számolni, ezért fölöslegesnek tartom a papíron osztásnak az ismerését.

2022. máj. 12. 13:46
 27/38 A kérdező kommentje:

Gondolom a régi emberek jobban tudtak számolni. Nem volt számológép, vagy ha volt kezdetleges formában, szóval hozzá voltak szokva, hogy minden műveletet írásban, vagy fejben végeznek el.

A régiek egy tudományos számológépről csak álmodozhattak.

Sokat változott azóta a világ.

2022. máj. 12. 13:51
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
A számok amik fontosak, a nadrágban vannak. Akik ilyeneken rugóznak, azok gondolom ezt kompenzálják 😂
2022. máj. 12. 13:54
 29/38 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező... Törpapa szerintem kiment virágporért a mezőre, a gát meg nem javítja meg magát... :D
2022. máj. 12. 14:30
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Leéltem 40+ évet. Diplomám van. Budapesten lakom.

A sulis tanáraim óra, soha, sehol, senki nem kérdezte meg, hogy mikor született József Attila, mi a csonkagúla területszámítása, hányadik elem a periódusos rendszerben a germánium, vagy tudok-e, egy retkes pincében, egy darab fém kockából kalapácsfejet reszelni, kézzel,...gyakorlatilag 4 év technikaórája anyagaként.

2022. máj. 12. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!