Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult
Mit csodalkozol? Ha nem is szó szerint de kvázi szerelmet vallottal neki. Ő meg megmondta hogy nem akar harmadik fél lenni.
Most azt várod hogy odamesz hozzá hogy szia mizu és úgy csinál mintha semmi nem történt volna?
Hogy mit tegyél az attól függ mit akarsz.
Ha tovább folytatod ezt a macska egér játékot vele előbb vagy utóbb viszony lesz. Ne alltasd magad, nekünk hazudhatsz de magadnak ismerd el hogy eljatszottal már a gondolattal.
És minél közelebb kerültok egymáshoz ez a gondolat is annál közelebb kerül a valósághoz.
Vagy elkerulod, lezarod ezt és levonod a tanulságot hogy rendbe kell hoznod a hazassagod.
Az én párom is így kezdte. Lelki társ, meg barát.
Aztán két hónapra rá elhagyott engem 13 év kapcsolat után, és a 6 éves kislányát egy kvázi vadidegen férfiért. Pedig jól megvoltunk.
Nagyon gondold meg, hogy mit teszel, mert rossz vége lehet.
41f
Tehát akkor osszegezzuk.
Nem vagy boldog a hazassagodban. Összebaratkoztal a szomszéd pasival, aki a férjed barátja is. Kiteregetted neki a szennyest, beleszerettel amit el is mondtál neki. Ő közölte hogy részéről ez nem oké és most kerül.
Te meg azt kérdezed mit tegyél.
Hát attól függ mit akarsz.
Ha azt akarod hogy működjön a hazassagod akkor felejtsd el ezt a pasit, ne kommunikalj vele egyáltalán, ülj le a ferjeddel, beszéld meg vele mi a problémád és hozzátok helyre.
Ha fontosabb ez a pasi akkor meg teperjel, hátha meggondolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!