Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult
Szerintem hiba volt a közös barátnak panaszkodnod a férjed háta mögött, ráadásul telefonon.
Ne kerüld, az élet megy tovább.
A férjeddel kell újra közelebb kerülnötök. Jó lenne, ha kevesebbet dolgozna, többet lennétek együtt, beszélgetnétek és ketten elmennétek valahova.
Társaság is kéne, és nőnemű barátnők, csevegőtársak - élőben, nem telefonon. A ti magánügyeitek pedig maradjanak köztetek.
Nekem ez úgy tűnik minta a pasi a plátói szerelmed lenne.
A férjedtől nem kapod meg a romantikát, odafigyelést, mély beszélgetéseket, de ettől a pasitól megkaptad. 15 év házasság után nem te vagy az egyetlen akivel ez előfordul. Nálad csak az volt a bibi a történetben, hogy a srác nem akar érzelmileg közelebb kerülni egy férjes asszonyhoz akinek van három gyereke (ez érthető).
Te vagy az újabb élő példa arra, hogy férfi és nő közt nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar (tudom vannak akiknél működik, de ritkán van az, hogy ez menne konfliktusmentesen).
Neked a törődés (lelki), odafigyelés, udvarlás hiányzik a házasságodból amit egy másik férfitól akartál megkapni, úgy hogy ezt "barátságnak" akarod nevezni, csak erre a másik fél nem vevő, mert gondolom ő is látja ha így folytatjátok akkor lelkileg olyan közel kerültök egymáshoz, hogy ha most nem is akarsz szexet, akkor is a végén oda jutnátok.
A házasságodat kellene rendbe tenni. Járjatok el újra randizni a férjeddel, biztos van aki vigyázna a gyerekekre. A férjednek is jár szabadság a munkahelyén, akkor szervezhetnétek közös programokat kettesben. Ha eltávolodtok lelkileg egymástól akkor te mindig másnál fogod keresni, azt ami hiányzik a házasságodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!