Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkavarodott a lelkem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kapcsolatban élek 15 éve, van 3 csodálatos gyerekünk. Viszont kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, de sose csaltuk meg egymást, ezután sem fogjuk. Eszembe nem jut, nem is értem mi történt. Van egy környéken lakó srác, én 34 ő 30 éves, férjem 39. A srác jó barát, úgy gondoltam, de az utóbbi időben ha beszélgettünk, kicsit túlleptunk bizonyos határokat a beszélgetésbe. Nem szex téma, de mégis ilyen csipkelődés. Őszintén szólva annyira jól esett, és kicsit megkavarodott a lelkem és ezt neki el is mondtam. Erre ő teljesen megváltozott. Mintha kerülne, tényleg közel lakik ahhoz, hogy azt nézzem, hogy húzza rám a száját. Nem akartam tőle semmit, csupán egy lelkitarsnak éreztem, szeretem a párom, mégis olyan űr van bennem. Ez a srác meghallgatott, el tudtam vele bohóckodni egy nehéz nap után. Nem órákat, hanem egy futó 2 perces beszélgetés is olyan jó volt. A párom sokat dolgozik, fáradt, de nem neki estem én se, ha haza jött. De most azt érzem folyamatosan, hogy szorít a mellkasom, annyira fáj, hogy egy hülyeségen ugrott a barátságom. Páromnak is haverja amúgy, de őt választotta, pedig nem kellett választani. Tudja, hogy sose csalnám meg a párom, szeretem. De valami mégis történt. Hogy gondolkodnak a pasik? Ez mostmár mindig így lesz, hogy kerül? Vagy mi történhetett? Agyára mentem? Mit kéne tennem? Kerüljem? Olyan zavarba nézek rá. Viszont azt érzem átnéz rajtam. Tegnap pár szót beszéltünk, azt mondja túl gondolom. Arra gondoltam belém szeretett azért ilyen, vagy megutált. Melyik lehet vajon? Tudom ő érzi. Csak azért számít, mert sajnálom, hogy így alakult 😥
2022. máj. 12. 06:38
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Határok... Sajnos ez tényleg igaz. Az életben sose tudtam határokat szabni magamnak. Van min dolgozni
2022. máj. 12. 08:03
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Most nem lehet mást leírni… Szerintem megijedt a férfi ettől a csimpaszkodástól. Lehet, hogy te nem így értékeled. Sőt, még vissza is fogtad magad szerinted, de nem ez az igazság. Nagyon átjön a kérdés alapján is, hogy teljesen kétségbeesett vagy.
2022. máj. 12. 08:03
 33/50 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok. Kétségbeesett. De úgy gondolom nem éreztettem, de lehet mégis. Hát sajnálom. Az fáj a legjobban, hogy ezt is magam kell megoldani és a lelkem már nem bírja
2022. máj. 12. 08:04
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
De mi ezen olyan nagy ügy? Nem értem. Nem a világ égett meg újra, nem II. Erzsébet halt meg, semmi ilyen… csak pillantások, meg 5 perces small talk-on nem találod a helyed a világban?
2022. máj. 12. 08:06
 35/50 A kérdező kommentje:
Ez már egy ideje bennem van, mintha kiégtem volna. Jött egy szikra és újra kicsit szint vitt az életben és most ismét a szarba vagyok. Ennyi, ha eddig nem jött volna le
2022. máj. 12. 08:08
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem valós szikrák. Ezek csak benned léteznek és inkább szüli őket az unalom, mint valós érzések.
2022. máj. 12. 08:11
 37/50 A kérdező kommentje:
Igen lehet. De sajnos most nagyon rossz. Már csak annyit hogy csillapidjon a dolog, van értelme kerülni vagy azzal még rosszabbat érhetek el? Örökké nem kerülhetem el. Túl közel lakik. Csak gondoltam egy kis ideig. Hátha utána újra vissza jönne a barátság, mármint nem keresem utána se, de legalább nem húzza a száját, ha lát
2022. máj. 12. 08:24
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hiba volt a közös barátnak panaszkodnod a férjed háta mögött, ráadásul telefonon.

Ne kerüld, az élet megy tovább.

A férjeddel kell újra közelebb kerülnötök. Jó lenne, ha kevesebbet dolgozna, többet lennétek együtt, beszélgetnétek és ketten elmennétek valahova.

Társaság is kéne, és nőnemű barátnők, csevegőtársak - élőben, nem telefonon. A ti magánügyeitek pedig maradjanak köztetek.

2022. máj. 12. 08:58
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez úgy tűnik minta a pasi a plátói szerelmed lenne.

A férjedtől nem kapod meg a romantikát, odafigyelést, mély beszélgetéseket, de ettől a pasitól megkaptad. 15 év házasság után nem te vagy az egyetlen akivel ez előfordul. Nálad csak az volt a bibi a történetben, hogy a srác nem akar érzelmileg közelebb kerülni egy férjes asszonyhoz akinek van három gyereke (ez érthető).

Te vagy az újabb élő példa arra, hogy férfi és nő közt nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar (tudom vannak akiknél működik, de ritkán van az, hogy ez menne konfliktusmentesen).

Neked a törődés (lelki), odafigyelés, udvarlás hiányzik a házasságodból amit egy másik férfitól akartál megkapni, úgy hogy ezt "barátságnak" akarod nevezni, csak erre a másik fél nem vevő, mert gondolom ő is látja ha így folytatjátok akkor lelkileg olyan közel kerültök egymáshoz, hogy ha most nem is akarsz szexet, akkor is a végén oda jutnátok.

A házasságodat kellene rendbe tenni. Járjatok el újra randizni a férjeddel, biztos van aki vigyázna a gyerekekre. A férjednek is jár szabadság a munkahelyén, akkor szervezhetnétek közös programokat kettesben. Ha eltávolodtok lelkileg egymástól akkor te mindig másnál fogod keresni, azt ami hiányzik a házasságodból.

2022. máj. 12. 09:18
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Senki se úgy indul neki, hogy meg fogja csalni a párját. Egyszerűen csak beleszeret másba, elcsábul. Inkább legyél boldog, hogy veled ez biztos nem fog megesni. Mert már most nagyon belekapaszkodtál ebbe a kis érzelmi szálba.
2022. máj. 12. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!