Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult
Kérdező,le fogsz pontozni,meg a többiek is,de leírom. Szánalmas,ahogy viselkedsz. Itt pitizel valami közös havernak a figyelemért, és teljesen lemész kutyába, csakhogy egy apró jutifalit elcsípj egy full jelentéktelen embertől. Ez szégyen. Egy valamire való ember, akinek van tartása nemígy viselkedik. Tudod mit csinálj? Hozd rendbe azt a hányadék kapcsllatot, amiben úgy érzed, nek kapod meg a legalapabb dolgokat sem. Fogd meg magad és beszélgess el a pároddal.
A másik dolog, hogy keress barátokat. NŐI barátokat, akikkel nem fogsz ilyen nevetségesen gáz helyzetbe kerülni.
Persze, van 3 gyereked meg egy érzéketlenfaszid. Értem én, hogy nehéz, de végső soron magad miatt vagy ebben a langyos fos helyzetben.
Nem pontozlak le! Kell ez a helyre billentés! Viszont a kapcsolatom nem fos. Szeretem, szeret, van szex, de én mindig is túlontúl romantikus voltam, ő nem. Évekig nem éltem ezt meg problémának. De mivel pár éve csak itthon vagyok, lehet kevés az inger. Másik. A nőkben nem bízok. Párszor tettem meg, mind hátba szúrt
Viszont egyedül barátok nélkül meg nehéz a lelkem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!