Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkavarodott a lelkem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kapcsolatban élek 15 éve, van 3 csodálatos gyerekünk. Viszont kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, de sose csaltuk meg egymást, ezután sem fogjuk. Eszembe nem jut, nem is értem mi történt. Van egy környéken lakó srác, én 34 ő 30 éves, férjem 39. A srác jó barát, úgy gondoltam, de az utóbbi időben ha beszélgettünk, kicsit túlleptunk bizonyos határokat a beszélgetésbe. Nem szex téma, de mégis ilyen csipkelődés. Őszintén szólva annyira jól esett, és kicsit megkavarodott a lelkem és ezt neki el is mondtam. Erre ő teljesen megváltozott. Mintha kerülne, tényleg közel lakik ahhoz, hogy azt nézzem, hogy húzza rám a száját. Nem akartam tőle semmit, csupán egy lelkitarsnak éreztem, szeretem a párom, mégis olyan űr van bennem. Ez a srác meghallgatott, el tudtam vele bohóckodni egy nehéz nap után. Nem órákat, hanem egy futó 2 perces beszélgetés is olyan jó volt. A párom sokat dolgozik, fáradt, de nem neki estem én se, ha haza jött. De most azt érzem folyamatosan, hogy szorít a mellkasom, annyira fáj, hogy egy hülyeségen ugrott a barátságom. Páromnak is haverja amúgy, de őt választotta, pedig nem kellett választani. Tudja, hogy sose csalnám meg a párom, szeretem. De valami mégis történt. Hogy gondolkodnak a pasik? Ez mostmár mindig így lesz, hogy kerül? Vagy mi történhetett? Agyára mentem? Mit kéne tennem? Kerüljem? Olyan zavarba nézek rá. Viszont azt érzem átnéz rajtam. Tegnap pár szót beszéltünk, azt mondja túl gondolom. Arra gondoltam belém szeretett azért ilyen, vagy megutált. Melyik lehet vajon? Tudom ő érzi. Csak azért számít, mert sajnálom, hogy így alakult 😥
2022. máj. 12. 06:38
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam kerülöm. De lehet nincs értelme. De látni is fáj, hogy húzza a száját. Viszont ha kerülöm, akkor lehet megjobban megharagszik, hogy mit majomkodok. Mit kéne tennem?
2022. máj. 12. 07:44
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,le fogsz pontozni,meg a többiek is,de leírom. Szánalmas,ahogy viselkedsz. Itt pitizel valami közös havernak a figyelemért, és teljesen lemész kutyába, csakhogy egy apró jutifalit elcsípj egy full jelentéktelen embertől. Ez szégyen. Egy valamire való ember, akinek van tartása nemígy viselkedik. Tudod mit csinálj? Hozd rendbe azt a hányadék kapcsllatot, amiben úgy érzed, nek kapod meg a legalapabb dolgokat sem. Fogd meg magad és beszélgess el a pároddal.

A másik dolog, hogy keress barátokat. NŐI barátokat, akikkel nem fogsz ilyen nevetségesen gáz helyzetbe kerülni.

Persze, van 3 gyereked meg egy érzéketlenfaszid. Értem én, hogy nehéz, de végső soron magad miatt vagy ebben a langyos fos helyzetben.

2022. máj. 12. 07:51
 23/50 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le! Kell ez a helyre billentés! Viszont a kapcsolatom nem fos. Szeretem, szeret, van szex, de én mindig is túlontúl romantikus voltam, ő nem. Évekig nem éltem ezt meg problémának. De mivel pár éve csak itthon vagyok, lehet kevés az inger. Másik. A nőkben nem bízok. Párszor tettem meg, mind hátba szúrt

Viszont egyedül barátok nélkül meg nehéz a lelkem

2022. máj. 12. 07:55
 24/50 anonim ***** válasza:
79%
Osztom a #22-es szavait. Ez egy éretlen tinivergődés akármelyik RTL Klubos komédiában.
2022. máj. 12. 07:56
 25/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini. Látom másnak sose volt ilyen problémája, ne is legyen. Én nehezen élem meg. Sajnálom, biztos nagyon szar lehetek ezért szerintetek. De ha egyszer hasonló helyzetben lesztek jusson eszetekbe, hogy másik is volt így. Ha szerintetek sose lesznek ilyen helyzetben, akkor pár jó tipp jól jönne, hogy ti hogy csináljátok
2022. máj. 12. 07:58
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél valódi ingert az életedbe. Az lesz itt a baj, hogy évek óta otthon vagy.
 27/50 A kérdező kommentje:
Ja te már írtál korábban... Tini vergődes. Köszi, épp erre van szükségem
 28/50 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Márpedig annyira kattogsz ezen, hogy ez már kierőszakolás akar lenni, mindenáron azt szeretnéd, hogy ő legyen neked. Nem értem miért ragaszkodsz ennyire hozzá, meg azt sem, hogy miért visel meg ennyire lelkileg. Félre ne érts minket, megértjük, csak valahogy úgy tűnik így általad leírva, mintha nem tudnál határokat szabni. Vannak sajnos az életben olyan dolgok, amikre nincs ráhatásod, azokat el kell engedni. El kell társaságba járni,ez a megoldás.
2022. máj. 12. 07:59
 29/50 A kérdező kommentje:
Nem tudok ingert vinni míg itthon vagyok. Férjemnek dolgozni kell, így sehova se megyünk. Ez a pasi volt az inger, de leszarom. Tovább lépek valahogy. Köszi az eddigi válaszokat.
2022. máj. 12. 07:59
 30/50 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom, hogy ő legyen. Egyszerűen le akartam tisztázni, hogy egy félreértésbol lett. Még ha ezután nem akarna találkozni, amit megértek, de szerettem volna tudni. De félre ne értsétek. Nem keresem, nem hívom, nem írok. De nyilván minden nap látom. Ezért is akartam tudni, hogy mi a jobb ilyen esetben kerülni vagy sem.
2022. máj. 12. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!