Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkavarodott a lelkem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkavarodott a lelkem és képtelen vagyok megnyugodni, mit tegyek? Túl bonyolult

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kapcsolatban élek 15 éve, van 3 csodálatos gyerekünk. Viszont kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, de sose csaltuk meg egymást, ezután sem fogjuk. Eszembe nem jut, nem is értem mi történt. Van egy környéken lakó srác, én 34 ő 30 éves, férjem 39. A srác jó barát, úgy gondoltam, de az utóbbi időben ha beszélgettünk, kicsit túlleptunk bizonyos határokat a beszélgetésbe. Nem szex téma, de mégis ilyen csipkelődés. Őszintén szólva annyira jól esett, és kicsit megkavarodott a lelkem és ezt neki el is mondtam. Erre ő teljesen megváltozott. Mintha kerülne, tényleg közel lakik ahhoz, hogy azt nézzem, hogy húzza rám a száját. Nem akartam tőle semmit, csupán egy lelkitarsnak éreztem, szeretem a párom, mégis olyan űr van bennem. Ez a srác meghallgatott, el tudtam vele bohóckodni egy nehéz nap után. Nem órákat, hanem egy futó 2 perces beszélgetés is olyan jó volt. A párom sokat dolgozik, fáradt, de nem neki estem én se, ha haza jött. De most azt érzem folyamatosan, hogy szorít a mellkasom, annyira fáj, hogy egy hülyeségen ugrott a barátságom. Páromnak is haverja amúgy, de őt választotta, pedig nem kellett választani. Tudja, hogy sose csalnám meg a párom, szeretem. De valami mégis történt. Hogy gondolkodnak a pasik? Ez mostmár mindig így lesz, hogy kerül? Vagy mi történhetett? Agyára mentem? Mit kéne tennem? Kerüljem? Olyan zavarba nézek rá. Viszont azt érzem átnéz rajtam. Tegnap pár szót beszéltünk, azt mondja túl gondolom. Arra gondoltam belém szeretett azért ilyen, vagy megutált. Melyik lehet vajon? Tudom ő érzi. Csak azért számít, mert sajnálom, hogy így alakult 😥
2022. máj. 12. 06:38
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Igen, látom, hogy már nem igazán tehetek semmit. Tegnap még felhivtam, kár volt. De el akartam mondani, vagy inkább megkerdezni, hogy most akkor hogy állunk, utál? De azt mondta folyton, hogy túl gondolom. Viszont ha rám néz csak elhuzza a száját. Este kinn beszélgetett egy ismerőssel, én kimentem a kocsiba valamiért és átnezett rajtam, máskor odajott
2022. máj. 12. 07:13
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nagy dolgoknak történnie ahhoz, hogy elinduljon egy folyamat. Lelki társ, aztán véletlen mondjuk csók elcsattan vagy valami, akkor az jelentősen megváltoztatja a viszonyokat.
2022. máj. 12. 07:14
 13/50 A kérdező kommentje:
Tudom mindezt! Nem akartam, hogy megdugjon, nem is tudom mit akartam. Ezt nem ami most van. Teljesen össze törtem. De nem a szex hiányzik a kapcsolatombol, hanem ez a lelki rész. A lelkem vágyik rá, arra a kedvességre amit egy beszélgetés alkalmával kaptam tőle, amit itthon nem kapok meg
2022. máj. 12. 07:17
 14/50 A kérdező kommentje:
Akkor mire számítsak? Elvesztettem mint barát, vagy ha hagyom lenyugodni vajon lehet az ami rég? Vagy teljesen elrontottam?
2022. máj. 12. 07:18
 15/50 A kérdező kommentje:
Egyébként sehogy se tartjuk a kapcsolatot, nincs Facebookja, vibere, semmit. Néha felhivtuk egymást, ennyi. Napokban történt ez az egész. Túlságosan bizalmaskodtam vele úgy, mintha évek óta a legjobb barátom lenne. Ennyi, de annyira rossz
2022. máj. 12. 07:20
 16/50 A kérdező kommentje:
Amúgy ő ezt nem mondta, hogy a lelkitarsam lesz vagy se. Erről neki nem beszéltem. Annyit tud, hogy imádtam vele beszélni...
2022. máj. 12. 07:22
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj akkor viselkedj vele ugy mint ö veled ne vedd észre ha ott van azt majd meglátod hogy reagál..
2022. máj. 12. 07:27
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy lelki társat nem lehet kierőszakolni, ezt csak te akarod, ő nem, ennyi. Hagyd lógva.
2022. máj. 12. 07:29
 19/50 A kérdező kommentje:

Tudom. De mondani könnyű. A mindennapjaimat megnehezíti ez a helyzet. Nap mint nap látom. Már egyszerűen türelmem sincs. Egyfolytában rajta kattogok

Hogy lehet tovább lépni? Ilyen helyzetben nagyon rég voltam 😥 Amúgy azt elfelejtettem írni, csúnya dolog, tényleg nem a megcsalas érdekelt, hanem jól esett a lelkemnek, hogy valaki ilyen velem. Valahol imponált, hogy tudtam, hogy nagyon szimpi vagyok, azt hittem fontos leszek neki, de úgy látszik fordítva sült el😥

2022. máj. 12. 07:32
 20/50 A kérdező kommentje:
Nem akartam kierőszakolni. Ő maga mondta, hogy nagyon szeret, nyilván mint barátot. Hogy rég nem volt ilyen közvetlen jófej barátnje, akivel el lehet majomkodni. Ja meg amikor elmondtam neki dolgokat és a döbbenetbol tért magához, annyit hozzá tettem, hogy akkor ezért mondják, hogy nem lehet férfi és nő között barátság. Mindezt telefonon. Az arcát se láttam, hogy hogy reagál. Azóta meg csak a szájhuzast kapom. Az fáj, hogy épp azt vártam, hogy lelkileg kicsit helyre jöjjek, erre egyre mélyebben vagyok
2022. máj. 12. 07:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!