Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom apja csaknem kikergete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom apja csaknem kikergetett a lakásából. Hogyan tovább szerintetek?

Figyelt kérdés

Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, (28F,29N) úgy gondolta, hogy eljött az ideje annak, hogy a szülei megismerjenek, én pedig osztottam a véleményét, ezért elutaztunk hétvégén a szüleihez, előre megbeszélt időpontban, persze, de azóta is ezen őrlődök...

A következő történt: én tetovált vagyok, amit a párom teljes mértékben elfogad. Nem nagyon, 3-4 kisebb (max. 10) cm-es tetoválásom van, semmi tiltott, tabu jelkép, vagy koponya, na, értitek...

Megvolt a bemutatás, de már az ebéd közben éreztem, hogy feszült a légkör, párom apja folyamatosan engem fixírozott. Nonszensz dolognak tartom eltakarni a tetoválásaimat, meg azt is, ha valaki csak emiatt ítélkezik. Végülis csak kiborult a bili, ami nem is közvetlenül nekem szólt, hanem a páromnak... Közölte, hogy ő azt hitte, a következő barátnője normálisabb lesz és normálisan is fog kinézni, az ilyen tetovált huligánokat, mint én, nem látja szívesen a házában, itt normális értékrend uralkodik. Aha, na, ja... (Párom előző barátnőjének orrpiercingje volt, szegénynek ennyi volt a vétke, de ők azért mentek szét, mert már nem működött a kapcsolatuk, mondjuk nem is mentek gyakran párom szüleihez...)

Én megmondom őszintén nemhogy lefagytam, hanem akkora lett a fejem, mint egy felvonulási léggömb, kicsúszott a számon, hogy "elmegy maga a jó büdös francba." Ezután felálltunk, megköszöntük az ebédet és távoztunk. Párom mellettem áll nyilván, megmondta az apjának, hogy nem beszélhet így velem. Az anyja próbált a férje ellen tenni, de nem nagyon tudott, továbbá párom még napokkal ezelőtt mondta, hogy tart a bemutatástól, mert az apja rátarti.

Én nem akarom menni többet, nem akarok ilyen családba tartozni, a páromat viszont szeretem.

Soha nem ért még ilyen atrocitás a tetoválásaim miatt, pedig jártam egyetemre is, ott sem, meg egy jól menő cégnél voltam alkalmazott, ott még a főnöknek is tele volt varrva a karja.

Mit tennétek?

2022. máj. 11. 12:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
33%
Én se látnálak szívesen nálunk, és nem a tetoválásaid miatt.
2022. máj. 11. 13:09
 12/48 anonim ***** válasza:
88%
Értem én a kiakadásod, tényleg nem szép, ha valaki ok nélkül ócsàrol. DE ezzel a beszólásoddal ő "nyert". Ha valami poénosat szóltál volna vissza, akkor te "nyertél" volna. De hidd el nekem, ezekre jobb poénosan válaszolni, lássa rajtad, hogy ez téged nem hat meg, nem érdekel. Hadd fortyogjon ő magában. Remélem érted, amit mondani akarok. Tényleg megértem a kiakadást, nem volt szép tőle, de egy frappáns válasszal többre mentél volna.
2022. máj. 11. 13:10
 13/48 anonim válasza:
34%
Én is rondának tartok mindenféle tetoválást, pedig fiatal vagyok. Az a legundoritobb, mikor egy gyönyörű fiatal nő felvesz egy álomszép menyasszonyi ruhát, és kivirit alóla egy ocsmány tetoválás. Fuuujjj...
2022. máj. 11. 13:11
 14/48 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem jól tetted. Végre valaki, aki nem csak kussol meg a párjád bökdösi, hogy csináljon már valamit.
2022. máj. 11. 13:11
 15/48 anonim ***** válasza:
67%
A meghunyászkodás és a büdös francba küldés között bőven van átmenet. Ha így beszélne velem az első találkozásnál a gyerekem párja, nem látnám többet szívesen.
2022. máj. 11. 13:12
 16/48 anonim ***** válasza:
92%
Ha a párod tudta, hogy az apja hogy áll a tetováláshoz, akkor jobb lett volna, ha előre szól neki. Esetleg külön megkéri, hogy igyekezzen kedves lenni. A beszólás szerintem bozonyos szinten jogos volt. Jól tetted, hogy megvédted magad, viszont ott a másik oldal is, amit sokan szeretnek hangoztatni, hogy "az én házamban...". Az otthonában szóltál be neki, így pláne kicsi az esély rá, hogy valaha is rendes kapcsolatot fogtok ápolni. De ha a párod a te oldaladon van és kiállt melletted, akkor ne törődj az apóssal.
2022. máj. 11. 13:12
 17/48 anonim ***** válasza:
85%
Apuka tapló volt, te bunkó, a fiud meg idióta. Az egész szituáció elkerülhető lett volna azzal, ha otthon előre beszamol róla, hogy tetovált vagy, ha egyszer tudja, hogy az apjának problémája van ezzel.
2022. máj. 11. 13:13
 18/48 anonim válasza:
78%

Azért kíváncsi vagyok, hogy az itt válaszolók többsége hasonló megjegyzésre biztosan a "jaj apuka, azért ne tessék már illen bírálattal illetni engem, legyen szíves" udvariasabb szófordulatot használta volna-e?

Viszont ha előre tudható volt, hogy ez lesz a reakció, akkor meg nem kell oda menni, nem tudjuk, ki forszírozta a meghívást. Respekt a párodnak, hogy kiállt melletted, attól még ti szerethetitek egymást, a családnak kb. semmi köze hozzá, ez kettőtök dolga.

Azért, hogy oda is mondjak valamit, ha apukáé a ház vagy lakás, akkor pedig ő dönti el, kit lát ott szívesen.

2022. máj. 11. 13:15
 19/48 A kérdező kommentje:

Azért akik a párom apjának adnak igazat, elég viccesek, de nem a jó értelemben. Persze, joguk van a véleményükhöz, csak ha én ki merek állni magamért, az rossz, ő meg nyugodtan ócsárolhat? Nyilván lehetett volna poénosabban, de éppen ez csúszott ki a számon, attól még nem vagyok szar ember, mert van néhány tetoválásom és biztos, a legtöbb ide kommentelőnek nem a "jó büdös franc" a legcsúnyább szava, amit ismer.

Amúgy a kérdés nem az volt, hogy szerintetek kinek van igaza, hanem hogy mit tennétek ezek után.

2022. máj. 11. 13:15
 20/48 anonim ***** válasza:
70%

Kiallhatsz magadért. De az "elmegy maga a jó büdös francba." Az hol magadért kiallas? Szimplán egy bunkó válasz. Lesullyedtel az ő szintjére. A felallsz és tavozol egyszerűbb lett volna.

Amúgy meg nem, nyilván ezek után nem tartanék vele semmiféle kapcsolatot sem

2022. máj. 11. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!