Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán jó nőt szinte lehetetlen megtartani?
Azok a férfiak akiknek feltűnően szép barátnőjük van napi szinten konkurenciával kell szembesülniük.
Ha a csaj kilép a lakásból már el is kezdődik. Az utcán, a munkahelyen, szinte bárhol, bármikor jöhet egy férfi aki elcsavarhatja a fejét. Mindenkinek a jó nő kell, és előbb vagy utóbb valaki lecsaphatja a kezéről.
Az pedig csak hab a tortán hogy a nő tisztában van azzal hogy a férfiak 80%-ának kell, és ő is gondolhat egyet mert gond nélkül megteheti.
#31 Ja erre elfelejtettem válaszolni.
Úgy értettem hogy kitágítani, csak rosszul fogalmaztam. Ha valaki szimpatikus az embernek akkor feltűnően kitágul a pupillája néha ha ránéz az illetőre. Remélem ma már tudni fogsz aludni most hogy korrigáltam magam. 🤫
#33 Jaj, ez a komment nagyon tetszett. Nagyon kis szellemes vagy. 😙
Már bánom hogy lepontoztam mielőtt még kapcsoltam mire gondolsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!