Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán jó nőt szinte lehetetlen megtartani?
Figyelt kérdés
Azok a férfiak akiknek feltűnően szép barátnőjük van napi szinten konkurenciával kell szembesülniük.
Ha a csaj kilép a lakásból már el is kezdődik. Az utcán, a munkahelyen, szinte bárhol, bármikor jöhet egy férfi aki elcsavarhatja a fejét. Mindenkinek a jó nő kell, és előbb vagy utóbb valaki lecsaphatja a kezéről.
Az pedig csak hab a tortán hogy a nő tisztában van azzal hogy a férfiak 80%-ának kell, és ő is gondolhat egyet mert gond nélkül megteheti.
2022. máj. 10. 19:13
12/36 A kérdező kommentje:
#9 Egy nőnek lehetetlen mindent megadni mert mindig többet akar. Ha bombázó, ha nem. Nézz szét magad körül, és a nagy világban. Hány olyan nő van aki gondol egyet és család alapítas után is képes dobni a párját? Rengeteg! A szerelem mióta maradandó jelenség egy nőnél? Olyanok mint az időjárás, egyszer csak beleszeret másba és már le is lépett.
2022. máj. 10. 20:22
13/36 anonim válasza:
Ismételni tudom magam: Édes Krisztus.
14/36 anonim válasza:
Jajj igen megint a mocskos nők, akiknek csak a külső számít, és mivel szépek, ezért nincs is jellemük... Nyilván... Nos elmondom neked, hogy engem halálra idegesítenek már a bepróbálkozó férfiak, akik mindent félreértenek, már ha kedves vagyok azt hiszik, hogy felhívás keringőre, és nem lehet velük normális kapcsolatot felépíteni, mert nem veszik a lapot (tisztelet a kivételnek). Annyiban igazat adok, hogy pontosan érzem, hogy kinek jövök be, és igen, ha úgy vesszük nagyobb esélye van egy szép nőnek a félrelépésre, mert nagyobb eséllyel talál olyan férfit akivel kölcsönösen bejönnek egymásnak. Viszont, itt jön képbe a jellem. Én pontosan tudom, hogy mit/kit veszíthetek, és egyáltalán nem éri meg holmi,, jó pasival" félrek*rni. A külső nem minden, vannak elveim, értékeim, van eszem és érzéseim, nem egy szép pofi vagyok, ami meghatározza, hogy milyen ember vagyok. Már a feltételezés is sértő
15/36 anonim válasza:
Oo persze, szerintem több ffit találsz, aki felcsinál egy nőt, de aztán rájön, hogy az apukásdi nem neki való és ott hagyja a nőt a gyerekkel, az meg örül ha pereskedés nélkül fizet legalább gyerektartást. De nyilván egy provokátor kérdés, az ilyeneket mint te, nem lehet komolyan venni. Persze azért erőlködhetsz, de már kicsit unalmas a felhozatal
16/36 anonim válasza:
Ha ennyit vergődsz a szép nőkőn, akkor miért nem jössz össze egy csúnyával?
17/36 anonim válasza:
Azok a ferfiak akiknek feltunoen jo nőjük van, pikk pakk szereznek másik jo nőket is, nem kotelezodnek el es plane nem sirdogalnak nőkért.
18/36 anonim válasza:
Én pont az a nagyon jó nő vagyok és régóta szingli mert nem találok a saját szintemnek megfelelő férfit. Örülnék ha végre találnék, majd szerinted érdekelne az 1000. hülye aki odajön hozzám?
19/36 anonim válasza:
Fuuu nagyon sokkoló leszek, én pont egy ilyen jó nő vagyok, mégis életem első nagy szerelme egy olyan férfi volt, akit ha objektíven nézzük, a szintem alatt volt (természetesen én nem ebben mérem az ember értékét), és még gazdag sem volt, nyugibugi. Évek kellettek hozzá, hogy túl tudjak lépni azon a kapcsolaton (külső okok miatt lett vége, nem azért mert nem szerettük egymást), eszembe sem jutott senkivel összekavarodni, mert lelkileg, érzelmileg és intellektusban olyan sokat adott nekem, amit nagyon kevés ffi tud megugrani.
20/36 anonim válasza:
Inkább 99.99999% hogy félre lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!