Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán jó nőt szinte lehetetlen megtartani?
Azok a férfiak akiknek feltűnően szép barátnőjük van napi szinten konkurenciával kell szembesülniük.
Ha a csaj kilép a lakásból már el is kezdődik. Az utcán, a munkahelyen, szinte bárhol, bármikor jöhet egy férfi aki elcsavarhatja a fejét. Mindenkinek a jó nő kell, és előbb vagy utóbb valaki lecsaphatja a kezéről.
Az pedig csak hab a tortán hogy a nő tisztában van azzal hogy a férfiak 80%-ának kell, és ő is gondolhat egyet mert gond nélkül megteheti.
#14 Van eszed csak időnként kikapcsol ahogy látom.. Hol írtam én olyat hogy egy szép nőnek nincs jelleme? Ja igen, sehol.
Elmagyarázom mégegyszer. Egy olyan nő aki szép, van "jelleme", és "elvei" annak sok udvarlója szokott lenni ahogy neked is. Persze lehet hogy a többség nem szimpatikus neki mint férfi, de sokkal több lehetősége van válogatni ha sok a jelentkező.
Arról nem is beszélve hogy felnőtt nőként nyílván te is tudod milyen módszerekkel add egy férfi tudtára hogy vonzó számodra.
Ha egy férfira rendszeresen vigyorogsz mint a tejbetök, nyitott pupillákkal, és rendszeresen taperolod ott már nincs mit félreérteni. De gondolom ezt csak azokkal teszed akikhez vonzódsz.
Nem arról van szó hogy egy szép nő félreléphet fűvel-fával, hanem hogy kielégíthetetlen, és idővel mindig jobbat akar.
#26 "Sajnálom, nekem magasan vannak az igényeim"
"az igazán jó pasikat nagyítóval kell keresni."
Ilyen kijeletnések után még csodálkoznak a nők hogy miért van akkora nyomás a férfiakon partner keresésnél.
Láthatod hogy azért mert "leányálom" férfinak lenni, hála a nők feneketlen igényeinek.
#28 "Az én páromnak nem kellett megszakadnia, ahhoz, hogy őt,, válasszam". Nem kell fején állva pörögnie"
Hozzám is vonzódott már igy nem egy nő. Nekem sem idegen ez.
"Jajj de kár már, hogy elmúltak azok az idők, amikor elég volt a ffiaknak annyi, hogy az ördögnél egy fokkal szebbek voltak."
Most akkor tisztázzuk le hogy milyen is az igazán jó pasi akit nagyitóval kell keresni. Eddig azt hittem hogy az aki normális, intelligens, értelmes, humoros stb, és nem tartozik hozzá az Adonisz külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!